конвертиране на мозайката до разкъсване - това е как работи

Мозайката е най-добрият инструмент за подобряване на дома. С почти всички произведения може да се направи. В някои случаи обаче е изгодно да се конвертирате мозайката на разпушване. Защо това е полезно и как работи, прочетете в тази публикация.

Мозайката и разпенването

Мозайката винаги трябва да се води от детайла с една ръка. Благодарение на дизайна на мозайците и поради поставеното подлъстяване на махалото, обаче винаги идва отстрани "на трификата". Това никога не предизвиква права разфасовки.

  • Също така четете - мозайката като разклоняващ трион - имате тези възможности
  • Също така прочетете - разпръскване - малък ръст
  • Също така прочетете - разпръскващ трион или групата в дома?

От друга страна, е електрифицирана версия на листа. Острието е плътно опъната между две ръце, резба през детайла и се движи направо нагоре и надолу.

Предимства на разпуснатия трион

За разлика от мозащите, няма странично отклонение в разклоняването. Острието винаги се движи напълно лесно. По този начин се предотвратява странично укриване на острието на триона.

За разлика от мозайката, не е необходима ръка, за да водим триона. Детайлът може да се проведе тук с двете си ръце и да доведе до триона. Това позволява

  • Много по-прецизно рязане
  • Честа промяна на посоката
  • Точни ръбове
  • Безплатна работа

Предимства на възстановяването

Ако е необходимо, за възстановяване на мозайката, когато е необходимо в разклоняващ трион, призовава във всеки случай финансово предимство. Прекъсване на триони са скъпи - струват от около 70 евро, добрите триони могат също да струват до 200 евро.

Придобиването е полезно в повечето случаи само ако използвате разкъсването по-често, отколкото от време на време (като например работа като хоби).

Друг аспект е изискването за пространство, което има допълнително закупено разпенване. Ако тя рядко се използва, тя само губи пространство. Мозайката като универсално устройство е доста подходяща, дори има малко по-голям център от разпенващия трион.

Възможности за преобразуване

Най-лесният начин да се реципроксирате мозайката в разклоняващ трион е да си купите масичка за мозайката. Такива таблици се предлагат от около 25 - 30 евро в търговията. Можете лесно да го прикрепите към стабилна маса на масата (работна маса) с един или повече винтови скоби (8.49 € в Amazon *).

Ако вие също така цените точно направо нарязване на точно направените съкращения, трябва да си купите прикачен файл за разклоняване. Тези намерения се вписват особено на Black + Decker Jigsaw и са само незначително по-скъпи с около 40 евро.

Съвети и трикове Мозайката е правилно универсален инструмент в домакинството. ABAAUSEN на разклоняването прилича на някои от недостатъците си и след това се отслабва още по-нататък, е икономически ефективен и не отнема много място.