Атмосферна коледна украса за балкона

Адвентът наближава - и балконът изглежда доста мрачен след дългия летен сезон? Не е задължително! Външната седалка също може да разкрие пълния си чар през зимата, ако е декорирана по съответния начин. Тогава може би отново ще бъде забавно, увито във вълнено одеяло или с осветена камина, седнало навън и релаксиращо там. Външният вид на фасадата също печели от коледната украса за балкона.

Осигурете коледно осветление

Светодиодите са „в“ - и не само защото пестят електричество, но и заради блестящата си светлина. По време на коледния сезон особено популярни са студените бели и сини тонове.

  • Прочетете също - Декоративни идеи за дизайн на балкон през зимата
  • Прочетете също - Дизайн на балкона: Идеи за малкия балкон
  • Прочетете още - Вдъхновение за морски балкон

Светлинните мрежи са особено подходящи за декорация на парапета на балкона, но приказни светлини с ангелски фигури, ледени висулки или снежни звезди също са истински визуални акценти. Уверете се, че вашите светлини са подходящи за използване на открито!

Има голям избор от слънчеви светлини за цветните кутии, които могат да бъдат просто включени в земята. Какво ще кажете например за слънчеви звезди, които греят отдалеч? През деня лампите презареждат батериите си, когато се стъмни започват да греят сами.

Прости, но красиви: прости коледни декорации като привличащи вниманието.

Може да бъде толкова лесно да се създаде истински привличащ погледа: звезди от медна тел, които висят на парапета на балкона или са залепени в цветните кутии, могат да бъдат направени много бързо и да имат магически ефект.

Естествените декорации като борови шишарки, възлести клони и иглолистни клони винаги изглеждат шик. В комбинация с цветни или сребърни коледни топки, камбани или широкоформатни лъкове се създава живописна зимна композиция, която е приятна за окото.

Осветените или неосветени декоративни фигури също са "задължително" за коледната украса на балкона. Венец, украсен за Адвент, окачен на носталгични дървени или метални шейни, събужда очакването на първия сняг.

Тези цветя цъфтят и през зимата

По Коледа дори не е нужно да се справяте без балконски растения, защото има много красиви зимни цъфтежи, които обогатяват декорацията. Това включва:

  • Ароматизирана снежна топка
  • Зимен жасмин
  • Коледна роза
  • Вещица леска
  • Снежна роза
  • бял сняг форзиция
Съвети и трикове Най-красивата коледна украса за балкона все още е традиционната хранилка за птици, която разбира се се предлага и в модерни версии. Това носи оживен живот на зимната седалка на открито!