zoo zoo zoo: Това момиче току-що е направило запознаване с паун

Така родителите направиха пътуването като цяло...

Децата трябва да опознаят растението и дивата природа в природата и понякога. Също така си мислех, че семейството Stonier, когато тя сграбчи четирите си деца в колата и караше към зоологическата градина в Северна Каролина.

Който сега вижда сладки снимки на малки деца и пухкави животни пред духовното си око, трябва да бъдат отведени до предстоящата картина. Тъй като най-старата дъщеря Ева показва голям интерес към пълен паун и се приближава към това, тя буквално удря духа, докато животното отвори колелото си.

Ева се приближи до пауна, за да изглежда по-близо до перата си. Изведнъж този имаше пълен писък и тя веднага се обърна и тя я видя шока ", каза Евас, леля Сара в интервю с" Buzzfeed ".

Но шокът се изпари толкова бързо, колкото и дошъл, застрахова Сара. - След това отиде по-добре и тя беше готова да погледне други животни."Тъй като семейството просто намери снимката на мимолетната Ева, за да стреля, Сара го публикува в профила си в Instagram. Там отново е открил снимката и е спечелил разрешението да го сподели на Reddit и Imgur.

Оттогава картината не се наслаждаваше на хиляди хора навсякъде по света, но вдъхновява това да изработи бягането на Ева в най-забавните ситуации.

© Imgur.к.к

Въпреки че семейството не е очаквало такъв огромен успех, родителите и дъщерята са доволни от резултата. "Геофотоснените снимки на нея в известни филми или подобни са супер забавно, и разпространяването на смях, винаги е чудесно", казва майката на Ева.

Също така на gofeminin: сладки, странни и страховити животни в Instagram