Съвет за стил: В ТОЗИ модерен топ изглеждате веднага по-тънък!

С тази гениална блуза не само измисляте зашеметяваща фигура, но и изглеждате супер модерно.

Без значение дали е размер 38 или 46 - тънката талия винаги изглежда добре, защото извиква женствена фигура на пясъчен часовник. Но упоритите малки възглавници около кръста и корема често ни притесняват.
Добри новини от модния фронт: Не е нужно да преминавате през диета или тренировка, за да отслабите талията си и да ласкаете стомаха си. Защото има едно облекло, което веднага прави областта на стомаха ни да изглежда по-тънка. Говорим за обвивката блуза. Ласкавият връх вече беше много търсен миналата година и може да защити мястото си в ъгъла на тенденциите и тази пролет.
> Ще намерите голям избор от красиви блузи за опаковане, например.Б. тук в NA-KD.*

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми Джаксън // Fashion Jackson (@fashion_jackson) на 18 септември 2017 г. в 6:03 ч. PDT

Съвет за четене: Модни тенденции 2020: 6 ключови стила през пролетта и лятото

Фигура чудо: Ето как блузата с обвивката ви прави тънък

Нищо чудно, че обвивката блуза е толкова популярна. В края на краищата, тенденцията не само изглежда вълнуващо и небрежно, но е и истинско чудо на фигурата. Поради диагоналния материален поток и подчертаната талия, горната част на тялото веднага изглежда много по-тънка. Освен това деколтето е перфектно инсценирано. Идеален за извити жени!
Допълнителен съвет: Издърпайте леко обвиващата блуза през раменете си. По този начин подчертавате стройната си зона на раменете и врата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) на 4 юли 2017 г. в 2:46 ч. PDT

Прочетете също: По-тънък за секунди: 6 трика, за да скриете стомаха си

ВИДЕО: Ето как тоалетите ви изглеждат по-скъпи, отколкото са

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Jutta Eliks

Как да комбинирам увита блуза?

В зависимост от това дали вашата блуза за опаковане е проста или крещяща, трябва да изберете долната част, която да съвпада. Тесните панталони или поли като тесни дънки или пола-молив изглеждат страхотно с обемна блуза. Те осигуряват хармонични пропорции. Ако обвивката блуза е разкроена по-фигурно, можете да я оформите и с ежедневни дънки-гаджета.
Бакшиш: Завийте малко гащите. Това подчертава тънките окови.

Пазарувайте го: Нашата селекция от красиви блузи за опаковане

Като цяло, колкото по-забележим е вашият връх, толкова по-тихо трябва да бъде дъното ви. Така че, ако се спрете на цветна шарена блуза с обемни буфан ръкави, трябва да я комбинирате с обикновени панталони (или с пола) - за предпочитане в черен, бял или син деним.