Стилинг съвети за есенния тип: с тези цветове изглеждат вид ще бъде перфектен!

Ако вашият тен е напоен, имате кафяви очи и топъл цвят на косата? Тогава най-вероятно сте истински есен. Кои цветове стоят този прекрасен тип цвят и кой стил е идеален за есенни типове, ще научите, че в горния стил на есента!

Есенния тип разпознаване: тен, цвят на очите и цвят на косата

Типичният за есенния тип е неговият топъл тен със златист или жълтеникав, който не е задължително да се забърка. Цветовете на очите иззвъняха в есенния вид ярък кехлибар, над Браунрон до дълбоко тъмно кафяво.
За разлика от вида на пружината, който също е един от топлите цветове и типични за светлите очи и цветове на косата, есенните типове обикновено имат по-тъмни цветове на косата със златен или червеникав блясък като шоколад кафяв, кестен или тъмно кафяв. Но дори и да имате светлокафява или меда блондинка коса, можете да принадлежите към есенните типове.
Мислиш за боядисване на косата си? След това се опитва с бронфа на тенденцията. Този топъл цвят напомня за смес от цял ​​млечен шоколад и карамел е идеален за есенни типове!

Малко допълнителна грижа. @Gisou_official

Принос, разделен на negin mirsalhi (@negin_mirsalhi) на 17 април 2018 г. в 12:47 PDT

Всички видове цветове с един поглед:

Тип на пролетта: Тези цветове сте
Зимен тип: тези цветове и режещи ви позволяват
Лятен тип: съвпадение на цветове и стилизиращи съвети
Есен тип: видът ви ще бъде перфектен с тези цветове

Тест: Аз съм есен тип?

Не сте сигурни дали сте наистина есен тип и какви цветове сте? След това прави прост тест: запази един след другите златни и сребърни бижута, много близо до лицето ви. Най-добре е да се използват вериги за изявление с големи площи. Разглежда лицето ви внимателно в огледалото. В коя бижута вашият тен е по-свежа и очите ви излъчват?
Позволява на златото да направи лицето ви светлина нагоре, тогава принадлежите към топлите цветове, за които есенният и пролетта. Е сребърен любим? Тогава вие сте тип студен цвят, така че летен тип или зимен тип.

???? • Носете сладък @sezane susie top sezane

Принос, разделен на Julie Sariñana (@sincerelyjules) на 25 март 2018 г. в 7:22 PDT

Цветовете на есента Тип: Тази цветова палитра ви позволява на Рей!

Есенният тип трябва да гледа само навън, цветовете, които носят тена, за да светят. Защото перфектните есенни цветове са топли земни тонове, които са интензивни, но не и тъп. Цветовете на есента на есента действат така, сякаш сте смесили ярки цветове с топла кафява. Пример: вместо чисто бяло, което стои на летния тип, счупена бяла или ярка бежова е идеална за есента.
Чудесни стоящи цветове като Rostrot, Marsala, Terracotta. Дълбоките червени освежават лицето и могат да бъдат чудесно съчетани с нежни сантеноси. Дори портокал в различни нюанси е голям цвят на есента.
Винаги добър и безопасен избор е кафяв във всички нюанси: от яркия кехлибар, над червеникавокафяв до тъмния шоколад кафяв. Но и зелените тонове са добри за есенния тип - ако приемем, че имат топло, и не са твърде ярки. Перфектни са зех зелени и каки. По-малко ласкателни са популярните тонове черно и бяло, тъй като те правят тена да изглежда бледо.
Създадохме цветова палитра с цветовете на есента. Ако се занимавате с пазаруване в тези тонове, ще изглеждате лъчево красиво!

Четене на върха: кои цветове се вписват заедно?

Есен тип: идеи за стил за зашеметяващ поглед

Есенните типове са направени за супер-тенденцията Бохо, тъй като за тези тенденции са типични цветове и естествени модели. Особено красиво е да помогнете на вашия тип, ако изберете различни нюанси на цвят по време на стил.
Искате да носите цветове във вашето облекло, като черно или бяло, което всъщност не отговарят на вашия цвят тип? След това тези звуци са поставени само пестеливо и ги комбинират цветове от есенната цветна палитра. Хармонично е, например, комбинацията от бяла риза и светлокафява жилетка. Огледахме се в магазините и извадихме най-красивите дрехи за есенни типове.

© SincerelyJules.к.к

Есенни звезди: Тези знаменитости са истински красавици

До най-известните есенни звезди принадлежи Джесика Алба. Вашите шоколадови очи, златният ви блестящ тен и топъл цвят на косата ви прави отличен пример за този тип цвят. Кои звезди са все още една от есенните типове, ще научите в тази галерия!