SAZING: това е как се произвежда епилация със захарна паста

Постоянното епилация обещава гладки крака и без досадно бръснене. Казваме ви защо вашите захар трябва да изпробват.

Захар - това звучи безвредно и по някакъв начин сладък. Зад термина крие метод за епилация, при който се използва паста на захарната база. Все повече жени (и мъже) са неверни за класически кола, и отиват на захар. Но методът е толкова безвреден, колкото звучи?
Захарната сладка депилационна паста трябва да отстрани косата много добре и едва ли причинява болка. Гладки крака без шииц Зимен? Искахме да знаем, че захарното всъщност има неща за метода на епилация номер едно и дори да има рецепта за вас за вас!
Казваме ви защо предпочитате да се кълнете към захар вместо кола.

SUGING: Професионална депилация със захар

Триумфът на поглъщането върви ръка за ръка с разпространението на специализирани депилиращи студиа. В "Сенезера" в Кьолн Еренфелд, половината от всички опустошения вече са направени със захар. Специализираните студиа като "захарупец" в Мюнхен дори предлагат метода изключително. В спа начина, че интимните опустошения се извършват само чрез захар.

Във видеото: самостоятелно таннер в теста: кой продукт е най-добър?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Четене Съвет: Epilator Test: Това е нашият любим за гладки крака

И така да се изпусне захар:

1. Подготовката:
Първо, кожата се приготвя за епилация. Алкохолен лосион ги почиства, след това се развалят щедро. Резултатът: кожата е чиста и свободна. От една страна, възпалените корени на косата се предотвратяват, от друга страна, захарната паста е по-добре прилепена към косата.
Впоследствие, малка част от златната жълта захарна паста е омесена скоро с ръцете - това ви прави гъвкавост.
2. Отстраняването на косата:
След това започва: Schwückig масата на ръката с пръстите е боядисана върху кожата - противоречаща на посоката на растежа на косата. С умело движения професионалистите работят по пастата в космените фоликули (изходите на корена на косата). Тогава ще бъде приспаднато с две, три резки движения в посока на растежа.
Пастата може да се приложи отново към нея другаде. Въпреки това, захарят отнема време. Някои депилиращи вериги предлагат "скорост-захарови": има двама квалифицирани работници с пастата да отидат. Депилатацията на пълните крака отнема само около 35 минути.

Захар: епилация без болка?

Това, което идва с първото лечение на захар: премахването на косата причинява малко по-малко болка от кола,. Според по-слабата, екстракцията на кожата също пада. Следователно, този метод на депилация е подходящ за всяка кожа - включително чувствителни зони като подмишници, интимна площ или лице.
Резултатът от убедители убеждава, както и на класически восък: кожата е копринена гладка - и за най-малко три седмици. Разликата: Кой се страхува от скандалния "ratsch" в растежа, може да диша при захар. Захарната паста едва ли се придържа към живите кожни клетки, за разлика от восъка и може да бъде отстранен почти безшумно. Защо захарната, но все пак сравнима добре? Тайната е специалната последователност на захарната паста.
Ако искате да знаете как точно се чувства подходът: Тук отиват в честния доклад!

Четене Съвет: Тест за Bodylotion: който поддържа това, което обещава?

Направете себе си

Междувременно ще намерите много готови смеси за захарна паста, така че можете да направите козметичното лечение дори у дома, колкото е необходимо. Важно: Винаги следете инструкциите в листовката.
Нашият съвет: Захарната паста на д-р. Северин за отстраняване на естествена коса. Благодарение на нашата изключителна сделка, в момента получавате продукта за 13.50 вместо 22.10 евро. Просто въведете кода за отстъпка "Sugarpromo" при покупка.
> Захарната паста на д-р. Северинът може да поръча тук.*

Четене Съвет: Постоянна епилация: кои методи наистина носят нещо?

Направете себе си: Рецепта за захарната паста

Съставките на захарна паста са прости и достъпни във всеки супермаркет: захар и лимонов сок.
Saxing Paste сами го прави лесен:

  • Смесете 200G захар с 30 ml лимонов сок.
  • След това добавете малко вода, докоснете и топлина. Завършен!

Няма нужда от повече, за да се направи захарната паста. Крайният продукт е карамелна маса от различни типове захар (глюкоза и фруктоза).

Специалното нещо за захарността: Захарните молекули са толкова малки, че могат да проникнат във фоликулите и повърхността на косата. Косата може да бъде отстранена толкова лесно и старателно и не се прекъсва. В същото време пастата също е много добре поноса - нищо чудно, има само естествени съставки в нея.
Особено приятелски настроени към кожата, но не само самата маса, но и начина, по който косата се отстранява, а именно с посоката на растеж. За разлика от колажа, косата не се разкъсва срещу инсулта. По този начин косменият фоликул е по-малко раздразнен. Вродена коса или пимплечене се появяват след като захар рядко, отколкото след восък. За да ги избегнем напълно, заповедете експертите на захар: от третия ден след подбуждането два до три пъти седмично кожата се колебаят!

Замазки за дома също дава и тук в Amazon.*

Логът: депилираща тенденция с дълга традиция

"Sugging" звучи модерна и модерна. Всъщност този метод има вековна традиция. В страните от Ориента използвате сладката паста ("халава") за поколения за епилация. Също така в традиционните парни бани, хамамите, епилацията се предлага чрез захарна паста.
Кой произвежда сладката маса у дома, ви кани възможността да се присъедините към няколко приятелки или роднини, за да "захар". Може би хубава идея за следващия ден на красотата с момичетата?