Смяна на вратата на вратата на вратата

В домакинските уреди като хладилник и пералня, няколко дръжки са достатъчни за промяна на вратата на вратата. В стайни врати има много ефекти и последствия, които трябва да бъдат разглеждани и решени. Преди реализацията, следователно винаги трябва да се сравнява с алтернативата "нова врата".

Практическо предизвикателство след решението

Ако спирането на вратата трябва да се промени от ляво на дясно или обратно, теоретичните предварителни съображения са полезни. При първоначалното определяне на спирането на вратата често се наблюдават практически съображения, които често не са се променили.

 • Също така прочетете - просто сменете смяна на вратата на хладилника
 • Прочетете и спиране на вратите се предлага в открити и затворени видове
 • Също така четете - поставете спиране на вратата наляво или надясно

След като вземе решение, като се вземе предвид въртящата се повърхност, разглобяването на лентите (обикновено две) и заключването. Всички компоненти трябва да бъдат отделени както от рамката, така и от рамката, както и листата на вратата. Заварените връзки трябва да бъдат "сеитба" с режещата мелница.

В дърво или многофункционални материали, задвижвани панделки, които ще оцелеят само за масивни материали без големи щети като трески. Обикновено по-старите врати са лекувани няколко пъти, боядисани или боядисани. Главите на винтовете често са трудни за експозиране и залепване на нишки трудно се разтварят или изобщо не.

Да се ​​считат за последици от промяната

При промяна на посоката на отваряне на вратата на стая има повече ефекти и последствия, отколкото често се очакваха веднага:

 • Почвата текстура и преходи между стаите вече не се вписват
 • Отворите в рамката на вратата или рамката трябва да бъдат затворени
 • Старата дървесина има тенденция в разглобяване, за да се счупи, разкъсват и трески
 • Пославяне на ключалката с палци и затваряне в листата на вратата и пълненето на получената кухина (също може да остане и е изпълнен с багажня)
 • Избор на кухина в рамката или рамката за замъка
 • Ширината на рамката или рамката е едностранно ограничена поради плочки, светлинен превключвател или гнездо. Рамката на вратата не е симетрична
 • В кухите врати листата могат да бъдат унищожени при "завъртане" на статиката
 • Лентите на вратата на метални рамки трябва да са смлени с мелницата

Разнообразието от последствия усеща да мисли за това точно дали демонтаж на старата врата с рамка и почивка на по-прост и рентабилен начин е. Разбира се, оптичните ефекти като луд и по този начин вече не са подходящи заземен преход между стаите.

Граничи в и за промяната

Рамките на вратите в стари сгради често са болтове, в по-новите сгради от 50-те години на миналия век, най-вече с изтриваща стая "залепени". Комбинациите могат да доведат до изненади при редактиране и премахване. Режещ инструмент като триони проникват през суха пяна. Запознайте се с винтове и анкери, бързото острието или електрическото оборудване дори унищожава машината.

Същото се отнася и за многото различни видове спирка на вратата, които са били инсталирани в миналото. Тъй като в по-ранните времена не се смята за разглобяване или промяна, могат да се появят привързаности и котви, които не могат да бъдат демонтирани без материално унищожение.

Съвети и трикове Разнообразните ефекти и последствия не възникват при промяна на вратата на пералната машина и смяна на вратата на хладилник.