Заключване на вратите се заключва - подобряване на защитата на взлом

Висококачествената защита на взломът осигурява повишено чувство за сигурност в собствения си дом, допринасяйки за самостоятелна ключалка на вратата. С ключалка за кръстосана лента, известна и под името на резервоара и двойно заключване, предпазвайте входната врата пред огъването. Можете да придобиете такава ключалка в отделни части и да се инсталирате.

Функционирането на резервоара

Ако искате да изградите себе си, трябва първо да знаете как работи. Заключването на резервоара е ефективна добавка към нормалния заключващ цилиндър, той се състои от два кръстосани ключалки, които плъзгат хоризонтално над цялата ширина на вратата.

  • Прочетете също - изградете себе си - това е това?
  • Също чета - заключване на вратата или. Изграждане на ключалка от дърво сами
  • Също така четете - изграждане на винарска изба сами

Заключващата функция е свързана с реалната ключалка на вратите, така че да можете напълно да закрепите входната врата с ключово ротация. Заключващите кутии са прикрепени към двете страни на вратата на вратата, в редки случаи на рамката, по-често директно в зидария.

Дюбелите на тежкотоварването подкрепят устойчивостта на затварящите кутии срещу тъканни опити. Понякога не е достатъчно място за заключващи кутии, след което можете да изработите джоба на зидария и оборудван с количка.

Заключване на вратата: Трябва да отбележите това!

Водещ лист на вратата е важна предпоставка за инсталирането на кръстосано заключване. Ширината на вратата е по-малко от решаващо значение, защото има многобройни резервоари за покупка, които могат да бъдат индивидуално регулирани по дължина. За особено широки врати има специални дължини.

Във всеки случай, измервайте дебелината на листата на вратата, повечето брави годни за 35 до 50 mm. Въпреки това, една по-дебела врата може да бъде осигурена за тази цел, да получите разширения, съответстващи на монтажната система.

Тези специални функции са на разположение

Ако искате да изградите заключването на вратата на взломката, е препоръчително да се информирате за възможни специални функции. Това ще направи вашата входна врата още по-сигурна и по-гъвкава:

  • За вътрешна врата се нуждаете от специални анкерни плочи за непрекъсната винтова връзка.
  • Алтернатива на анкерните плочи предлага специален вариант на заключване.
  • Ако инсталирате ротационен цилиндър на копчето отвътре на входната врата, можете да отворите и затворите вратата отвътре, без да се затваряте и да затворите.
  • Ако искате да работите със стенен джоб, вероятно ще имате нужда от дистанционна плоча, за да донесете ключалката в правилната позиция.
  • Заключващата лента на затварящата страна прилича на традиционна турска: така че можете да говорите с чуждестранни посетители на вратата, без да се отваряте.
Съвети и трикове запитват за вашата местна полиция за по-нататъшни мерки за сигурност за вашия дом, най-вече служителите са много полезни.