Боядисайте черната дъска и просто напишете върху зоните с тебешир

Боята за дъска е много практично нещо. Може да се използва за използване на стени или всяка друга повърхност като дъски за писане върху тебешир. Той е много лесен за използване и може да бъде изтрит върху различни повърхности.

Плъзнете гладките повърхности с дъска

С подходяща панелна боя, всички гладки повърхности могат да рисуват като стъкло, пластмаса, метал или дърво. Заявленията за таблични цветове са достатъчни, ето някои от тях:

  • Също чета - просто изтрийте излишната фасадна цвят вътре?
  • Също така прочетете - бъдете бързи в ъглите
  • Също прочетете - бетонната ограда е лесна за рисуване
  • Повърхности за новини
  • в детската стая като стена за боядисване и форма
  • В магазини за ежедневие
  • Ястия в кухни

Използвайте панелна боя и табуретка за люлеещи се повърхности

Често се използват термините PANEL и TAPHECLACK. Разликите между двата вида не са толкова ясни. Като правило това означава цвят, който създава сравнително матова повърхност, която може да бъде обозначена по-късно с прост тебешир на маса. Предимството тук: креда може да се прилага толкова често, колкото искате с конвенционален панел и след това отново избършете. Има различни цветове. Междувременно имате много голям избор от нюанси, които могат да се използват като таблични цветове. Не винаги трябва да е типичното тъмно зелено или черно, което обикновено се използва като цвят на панел.

Как се обработва панелната боя

Имате нужда от подходящ субстрат за дизайн на повърхността с цвят на панела. Това трябва да е чисто, сухо и без мазнини, така че цветът да се задържи по-късно. За да получите оптимален резултат, най-добре трябва да осигурите подходящия праймер. Също така имайте предвид, че не всички основи са подходящи за нанасяне на боя за черна дъска. Тапет Woodchip например не е непременно подходящ за по-късно писане или рисуване поради своята структура. Най-добре е да боядисвате гладка повърхност само с черна дъска, за да можете по-късно да използвате съответната повърхност като черна дъска.

Използвайте различни цветове на дъската

Не е нужно да правите стена напълно тъмна около нея, за да я използвате като черна дъска. Тъй като има много различни цветове, можете например да придадете различен цвят различен цвят. Важно е само зоните на ръбовете да са ясно отделени една от друга. Между другото, има и филм за черна дъска като алтернатива, който може да се използва върху по-малки мебели или врати.