Wallpaper невидим

Тапетите не са предназначени за вечността сега и така могат лесно да разкъсат или по друг начин. Щастието след това, който е използвал парче тапети или все пак като тапет.

Вмъкнете парче за замяна в тапета

Първата възможност да се направи повредени тапети невидими, лесно е да се замени тапета. Той работи най-добре в Rauferaser, но други тапети са подходящи за това.

  • Прочетете и тапети тапети,?
  • Прочетете също - Ремонт на тапети, вместо да разкъсвате
  • Прочетете също - тапети лепене стана лесно

Но не трябва да изрежете двете части поотделно, но поставете по-голямо парче тапети върху засегнатата област и след това изрежете двете парчета заедно с остър нож за нож (5.99 € в Amazon *).

Поставете подменяща част

Но е важно ново парче тапети на гърба да бъде напълно покрито с паста. Но това не трябва да се прилага толкова дебело, че е приятно да се прехвърли на шевовете. Тогава винаги ще можете да видите ремонта по-късно.

Регулирайте звука на цвета на стената

За да адаптирате стената на съществуващите условия, тя може да помогне с много ярки цветове, за да се разбърква някои капки черен оцветен цвят в цвета. И накрая, старият цвят често трябваше да сиво на няколко години.

В тъмните цветове цветът трябва да се отглежда малко, но в същото време трябва да е по-ярък в този случай, защото тъмните стени цветове избелят през годините нещо.

Течен по-груб

С бели стени с тапети от гърба, получателят на течността от калай е най-лесният начин за компенсиране на щети. Най-добре е да ограбвате материала грубо на повреденото място.

Скриване на разфасовки в модела

Ако това е проба тапет, можете да скриете нарязания, ако е възможно, в модела. Разбира се, имате нужда от достатъчно голяма заместваща част, която може да бъде пусната от повредената част.

Ремонт на тапети скоро

  • Поставете тапета на съда и изтрийте
  • Сменете тапет за проба
  • Маса за течна томбола
Съвети и трикове за по-големи увредени зони, можете също да тапете стената в друг декор или само няколко ленти, например зад дивана.

Досега имате много изразителен тапет в тъмен бордо, например, човек избира неутрален сив тон за ивиците или контрастни повърхности. Обратно, неутрален цвят се мобилизира с леко насилствен цвят или проба тапет.