Taste Hero от "The Lion's Den ": Колко добър е продуктът?

Бутилирана бира с вкус като четена - това обещава горнището на бутилката "Taste Hero ", което се състезава в 'Die Höhle der Löwen '. Разгледахме продукта: За какво наистина е добър??

Всеки, който пие бира, е запознат с проблема: докато бирата има наистина вкусен вкус, когато е прясно подправена в кръчма или ресторант, тя често има остарял послевкус в бутилката у дома. Липсва кислородът, който попада в бирата, когато се изтегля от системата.
В резултат на това бирата има по-мек вкус и в нея има по-малко въглеродна киселина. Следователно наливната бира е по-смилаема - особено за тези, които бързо получават киселини или трябва да оригнат от бутилирана бира.

Как работи Taste Hero?

Taste Hero е нов вид приставка за бутилка, която се побира на всяка бутилка бира. При наливане гарантира, че въздухът се завихря в бирата. Кислородът попада в бирата и въглеродната киселина изтича едновременно. Същият ефект, който предизвиква дозатор за бира.
За да работи Taste Hero обаче, бирата трябва да се налее в чашата. Бира като прясно докоснато "to go " също не се предлага с Taste Hero. Малка минусова точка.
Тук можете да разгледате "Taste Hero " на Amazon.

Не само за пиещите бира

Вкусният герой от „Die Höhle der Löwen“ не трябва да бъде нещо само за пиещите бира, чийто дял сред нас, жените, е малко по-нисък. С приставката за бутилка трябва да можете да направите и други газирани напитки като лимонада, кола или плодови шприци по-вкусни и по-смилаеми.
Чрез наливане с Taste Hero, въглеродният диоксид трябва да присъства по-малко, без да е остарял вкусът на напитките, както би било например, ако бутилката беше разклатена и отворена.

Колко скъп е "Taste Hero " и къде мога да го купя??

Приставката за бутилка от 'Die Höhle der Löwen ' струва 9,99 евро. Можете да го намерите например на уебсайта на testhero.де магазин или можете удобно да го купите от Amazon.
На Amazon има Taste Hero.

Taste Hero: Заключение за продукта 'The Lion's Den '

За любителите на бирата, които не могат да живеят без прясно отрязаната си бира, Taste Hero определено е хитро изобретение. Може да бъде и забавна идея за подарък за любителите на бирата. С малко под 10 евро цената е добре. Особено, когато смятате, че Taste Hero може да се използва многократно и да е в миялна машина.
Това, което Taste Hero обаче не може да направи, е да осигури уютната атмосфера на кръчмата. И това е част от вкусовия опит, нали??
Можете да разберете дали "Taste Hero " има сделка тази вечер в 20:15 ч. В 'The Lions' Den 'на Vox.