татуировки срещу белезите на рак на гърдата: толкова смели тези жени показват

Никога няма да забравите болестта, но с вашите татуировки имате ужасно преживяване, превърнато в нещо великолепно.

След диагностицирането на рак на гърдата, мастектомия или частична мастектомия, т.е. отстраняване или частично отстраняване на гръдните жлези, може да спаси живота. Но много жени след живота спестяваща намеса с тяхната женственост. Плаши гърдите си, където някога е била жена. Дори след изцелението и реконструкцията, жените не се чувстват като сами.

Наистина впечатляващ и вдъхновяващ начин за затваряне на мир с белезите и тялото, сега показаха няколко жени в мрежата. Те изчезнаха грозните си белези зад красивите татуировки. Така те превръщат болестта си и получената ОП в малко красива. В допълнение, тези жени са смели ролеви модели за засегнатите други хора.

© Facebook.com / personnett

Уебсайтът P.Мастилото си е поставило задача да донесе засегнати жени и татуировки заедно. И това изглежда повече от добро. За много жени дълго забравят техните лоши спомени, страховете им и над всички белези, или по-скоро да ги преобразуват в нещо положително. Те дълго за нещо, което ги прави силни и показват другите, че дори в лоши неща могат да бъдат добри и красиви.

© Лично мастило

Татуирите и фотографът Дейвид Алън казаха на тези специални татуировки: "Клиничният, стана красив отново ... имаме малко стерилно превръща се в нещо чувствено. Получихме контрола обратно."Тези думи най-добре се срещат най-добре!