Тейлър Суифт: Не е нужно да ме гола

Жалко, скъп мъжки свят! Който чака голи снимки на Тейлър Суифт, които вероятно ще трябва да чакат дълго време ...

За Тейлър Суифт, голите снимки са извън въпроса. "22" певицата не планира да откаже обвиненията за списания или във вашите видеоклипове и да го направи същото с Майли Сайръс и Риана веднага. SWIFT вярва, че не е трябвало да показва тялото си да продължи да бъде популярно.
В март е издаване на списание "Гламур", тя казва: "Смятам, че е лесно да държим дрехите си, защото нямам желание да ви сваля. Не съм така. "Рискова" означава за мен да изразя през музиката си, какво се случва в живота ми. Рискова се на цена от моите песни и да разкаже истинската история за човек, с толкова много подробности, че всеки знае кой е предназначен. Така че аз се показвам света - повече, отколкото ако щях да сваля тениската си."
23-годишният музикант също разкрива, че те обичат да имат панталоните си в отношенията си и мъжете, които играят с чувствата си, често игнорират ледената студа. Суифт, чиито бивш приятели включват Хари стилове, Джейк Генхал, Тейлър Лоутнер и Джон Майер, обяснява: "един отговори на без SMS и не ходи на телефона, докато не направи нещо отчаяно, колко е лесно. Или той се обажда и говори с пощенската кутия. Нещо, което ви познава, че се интересува."

Последните новини Тейлър Суифт Тейлър Суифт иска Harry Styles обратно