teen idol miley cyrus himmed marijuana

Майли Сайръс не намира трева лоша и вече е добавила повече или по-малко, че също консумира Марихуана. Може да се организира със статуса си като тийнейджър?

20-годишният певец е бил придружен няколко пъти в миналото, че те са свързани с това, което те са потвърдени в интервю, косвено. Според тях това е още по-вредно, отколкото да се отпусне с напитки с висок процент.
Когато е попитал дали тя е кастонер, Сайръс отговаря на "подвижен камък", смеейки се в интервюто: "Не можете да зададете този въпрос и да очаквате да получите отговор да в отговор. Аз пеех песен с Snoop dogg "пепелник и сърцераздирания" означава, така че хората могат да мислят за останалите..."
Освен това, поп иконата за разглеждане: "Вярвам, че алкохолът е много по-опасен от марихуаната - хората могат да бъдат ядосани в мен, но аз не ми пука. Видях много хора да се блъскат от алкохол, но никога от трева."
Че Калифорния марихуана е законно достъпна като лекарствен продукт, Сайръс се справя добре. "Докато не е незаконно - има по-опасни неща от това. И в Калифорния [трева] е законно. Така че обичам да живея в Калифорния - място, където можете да бъдете кой искате."
За това е кошмар за бившата "Хана Монтана" - актриса, за която действащото действие вече не е стимул. - Аз съм твърде честен. Но така съм просто. Не мога да пея "можем да спрем" и след това да станем срамежливи, прибрано лице. Причината, поради която никога не съм обичал актьорството, е, че не можете да бъдете себе си. Не искам да бъда актриса - искам да бъда художник."

Последните новини Лиам Хемсуърт Крис Хемсуърт е най-сексият човек жив