тераса покрив - тук са цените

На цените на тераситените покриви има изключително широк диапазон. Не всяка висока цена може наистина да бъде обяснена с особено добро качество. Въпреки това, много от благоприятните комплекти все още оставят много, за да бъдат желани.

Материал за комплекта

Като цяло, може да се каже, че покривът на тераса от дърво е по-евтин от алуминия. В един Alubausset клиентът вече може да прецени теглото на отделните подпори и да подкрепя доста като стабилен материалът е. Това не работи толкова лесно за дърво.

  • Също така прочетете - тераса покрива като защита на времето: текущите цени
  • Също така четете - разстоянието на врабчето за покривни тераса
  • Също така прочетете - какви разходи възникват за покриви на тераса?

Влажна дървесина и последващи щети

Но особено с дървен комплект има много екстремни разлики в качеството. С много благоприятно дърво, може да липсва на сушенето, което може да доведе до пукнатини по-късно. От друга страна, влажното дърво може да бъде силно простено след сушене.

Това отново може да повреди. PVC гофрирани панели или двойно монтирани плочи след това се разпадат бързо и дори покритие, направено от безопасно стъкло, прощава само частично такъв силен стрес.

Монтаж или комплект

Разбира се, друг фактор за ценообразуването е събранието. За евтин комплект от магазина за хардуер, обикновено няма компания, която доброволно е подпомогната по време на сглобяването. Рисковете за компанията са твърде високи, поради грешки на тези комплекти.

С висококачествен комплект за покривни тераса, повечето производители по избор предлагат насам за допълнителна такса. Трябва да оцените себе си колко далеч можете да настроите комплект.

Но само покрив от тераса ще бъде добро упражнение за начинаещия. Изисква се малък инструмент и се нуждаете само от една или две надеждни помощници.

Примерни цени за покриви на тераса

Разбира се, това са само няколко примера за илюстриране на ценовите разлики в покривите на терасата. Както винаги всичко е отворено и със сигурност може да покрива и тераса за 20.Построени са 000 евро.

Разбира се, това не е необходимо да бъде, защото в средния сегмент има много добър и траен покрив.

  • Дървен комплект 3 х 5 метра - PVC гофриране - без монтаж 350 евро
  • Дървен комплект 3 х 5 метра - двойни части - без монтиране на 500 евро
  • Дървен комплект 3 x 5 метра - композитно безопасно стъкло - с монтаж 1.400 евро
  • Дървен комплект 5 x 6.50 метра - двойни стелажи - с монтаж 1.600 евро
  • Alubausatz 3 x 5 метра - двойни пръчки - без монтаж 650 евро
  • Alubausatz 5 x 8 метра - двойни пръчки - с монтаж 2.200 евро
Съвети и трикове Ако сте опитен дом за дома, всъщност можете да построите покрив с тераса, без да купувате комплект.

Въпреки това, ако все още сте неопитни, препоръчително е да се придобие най-евтиният кит от дърво, тъй като евентуално необходимите корекции на един силно пригоден комплект може да бъде малко трудно.