тест: какво казва вашият гардероб за вашия характер?

- Покажете ми гардероба и ви казвам кой сте, казва американският психолог и автор на книгата д-р. Дженифър Баумгартнер. Подготвихме тест, който можете да разберете за кой тип човек се чува.

Психологът и автор на книгата "Вие сте това, което носите" (на немски: "Вие сте това, което носите"), специализирано в анализирането на хората въз основа на стила на дрехите си. Вашата реализация: дрехите са израз на нашия интериор. Несъзнателно, ние решаваме за модата, че нашата психика отразява.
Д-р. Baumgartner отличава по отношение на стила на облеклото Различни видове, Изберете облекло по определен начин. В този тест ще научите какъв тип принадлежиш и каква си поведение на закупуване и стила на дрехите ви наистина казват за вашия характер.

Направено с теста? Тук можете да видите всички видове стил с един поглед

1. Закупените

Вие сте истинска шофьорска и обичайте успокояващото усещане, че когато стоите в касата. И дори по-голямата ви гардероб не ви спира да се движите с магазините. Недостатък на Вашата пазаруваща гняв: Лоши покупки! Има много части в шкафа ви, които никога не сте се носят.
Понякога пазаруването може да се търси по вид, защото при закупуване е допамин - разпределен късст. Предизвикайте, че следващия път искате да пазарувате: имате ли стрес или сте разочаровани? Или наистина имате нужда от нови дрехи?

2. Колектора

Вашият гардероб е претъпкан и има много дрехи, които не сте носили от години, но просто не искате да се сбогувате? След това принадлежите към колекторите. Опитвате се към миналото и може би си спомняте дрехите си в определени ситуации.
Показват своя гардероб и се отървете от стария баласт, ще ви помогне да ви видим напред и да живеете тук и сега. Право на палеца: Всичко, което не сте носили за една година, е изчезнало!

3. Внимателността

Във вашия гардероб доминират черно и сиви тонове? Откривате, че цветните дрехи не ви харесват? След това принадлежите според д-р. Baumgartner в групата на безсилен. Вие не обичате да бъдете в центъра и затова предимно незабележими дрехи.
Сигурно, черните дрехи също могат да бъдат елегантни и израз на модерно подценяване. Но: Според проучвания, тъмни, Triste цветове на настроението. Peppe вашия гардероб веднъж с малко по-светъл, по-приятелски цветове. Ще забележите: Вие се чувствате пряко по-свежо и таванско помещение!

4. Воал

Вашият гардероб е напълно с по-нататъшни дрехи и далеч и широко не можете да видите нищо фигура? Тогава принадлежите към групата на воали. Искате да скриете тялото си с дрехи, защото сте честен - не се чувствайте добре - в кожата си. Казваме ви: и няколко килограма повече не са причина да се скрият!
За всяка жена (без значение какъв размер на дрехите! ) Има красива и модерна мода, която получава най-доброто от фигурата. С десните разфасовки, силните страни се подчертават и малките недостатъци просто са ламинирани - и без покриване на тялото с широки тъкани слоеве. Най-добрите съвети за оцветяване за пълничките дава тук!

5. Изразителното

Цветна, писнала, смела. Поглед в гардероба ви е достатъчно и знаете: обичате да го разбивате! В своя гардероб ще намерите много дрехи, поли и секси върхове. С този начин, вие излъчвате самочувствие - но това, което не знаят: във вас понякога изглежда много по-различно.
За вас привличащите дрехи също са един вид щит, който символизира "аз съм добре". Не искате да покажете външния свят, ако се чувствате зле. Ние съветваме: да стоите на вашите чувства! Никой не очаква от вас, винаги в добро настроение и да бъде в режим на партита. Честността (също за себе си) ще ви направи добре и ще ви покажа кой ви харесва, както сте.

Повече поръчка в гардероба: тези 6 трикове са страхотни

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks