Съвети за интимна грижа: чистотата е важна, преувеличена грижа може да повреди

Дисплей

Burgerstein е лидер в развитието на превантивни и терапевтично ефективни продукти с микроелементи и живи бактериални култури за запазване и популяризиране на здравето. В Biotics-Fem Дали Бъргерстеин пусна иновативен продукт, който е специално пригоден за жената.

Burgerstein Biotics-Fem Съдържа четири живи бактериални култури научно внимателно подбрани и патентовани в тази комбинация. Това са млечна киселина, образуващи бактериални щамове, които често се срещат в здрава вагинална флора: Lactobacillus crispatus lbv88, lactobacillus rhamnosus lbv96, lactobacillus gasseri lbv150n, lactobacillus jensenii lbv116. Всяка капсула съдържа 2.5 милиарда. Колониални единици (KBE).

Вагинална среда в равновесие

Отнема малко, за да се наруши чувствителната вагинална флора на жената. Burgerstein Biotics-Fem Разбира се, има един вид баланс на вагиналната обида и подкрепя благосъстоянието на жената.
Поглъщането е просто и хигиенно благодарение на капсулите. За ежедневно благополучие се препоръчва за 14 дни капсула на ден. При повишено търсене, дозата може да бъде увеличена до 2 капсули на ден. Повторението е възможно няколко пъти годишно.
Допълнителна информация за Burgerstein може да бъде намерена тук.