Съвети за павета 'есенни листа '

Случайно разпределените есенни листа създават топли и живи шарки и цветови комбинации. Бетонните павета могат да имитират този ефект, като добавят различни цветни пигменти и неравна повърхностна структура. Както при есенните листа, възможни са преобладаващи цветове, като комбинирани оранжево-кафяви тонове или по-тъмни синкаво-зелени комбинации. Същият резултат може да бъде постигнат и с естествен камък, ако са планирани различните цветови характеристики и специално комбинирани, за да се образува гипсова превръзка. Търговците на природен камък и кариерите предлагат предварително сортирани смеси за павета, всяка от които покрива цветен спектър.

Производителите предлагат есенни листа на цветна палитра

Както с бетонни павета, така и с естествени камъни, есенните листа се използват като термин за смесения цвят на група павета. Формата на отделните павета играе подчинена роля, тъй като есенният ефект на листата се създава чрез взаимодействието на цветовете в настилката. Обикновените правоъгълни бетонни павета се предлагат от около десет евро на квадратен метър, като при закупуване необходимото количество се пропорционално смесва. Купувачът определя общата посока на цвета и получава своите каменни есенни листа предварително смесени. Доставчик на бетонни продукти като uhl.де, Бартели под градински плочи.de, semmelrock.com или betonwerk-lintel.de може да предложи и есенните смеси от зеленина в вариант на еко-камък. При естествения камък е различно. Търговецът на естествен камък Щайн-Айзен.Например, de предлага есенни листа от гранитна настилка за фиксирана цена. 24 тона по-малки или по-големи отделни камъни струват 1995 евро без транспорт.

  • Прочетете също - Съвети за гранитни тротоарни плочи
  • Прочетете също - Съвети за пропускливи тротоарни плочи
  • Прочетете също - Съвети за павета 2. Избор за покупка

Есенните листа за павета се смесват на всяко ниво на качество

Визуалният ефект на настилката от есенни листа може да бъде създаден с висококачествени естествени камъни или в ограничена степен с мрамор. Специални дилъри като про-натурщайн предлагат цени на квадратен метър до сто евро и дори по-високи за мрамор.de или naumann естествени камъни.де индивидуални есенни смеси от павета за павета. Ако планирате да закупите скъпа есенна мазилка за листа, често можете да посетите моделна градина в специализираните компании и да получите визуално впечатление. Можете да намерите добър изследователски източник в Интернет за данни за контакт, свързани с индустрията за павета в гранитленд.де. Основната характеристика за успешен дизайн на есенни листа не е цената, а вкусовата комбинация от павета, независимо дали са от бетон или естествен камък.