Малка масичка, покрийте се: Най-красивите идеи за декорация за вашата закуска!

Класическата вечеря се превръща в празник за очите с правилните декорации на масата.

Не винаги трябва да е трудоемко. Това се отнася както за храната, така и за декорацията на дома. Обилна закуска с прясно изпечен хляб, прясно масло, вкусно сирене, хрупкави домати и обилни кисели краставички понякога е точно това, от което се нуждаем вечер.

© iStock

Така превръщате обилната закуска в истински празник!

Тъй като окото винаги яде, наистина можете да се развълнувате с подходящите аксесоари и правилната декорация. Покрийте масата си за лека закуска с красиви чинии, необичайни чаши, лъскави прибори за хранене и голяма кошница за хляб. Хубавите салфетки допълват цялостната картина. Така че предпочитате да ядете вкусните сандвичи.

Декорации за маса за закуска: всичко е в комбинацията!

Особено сега през есента, когато дните стават по-кратки и времето става все по-неудобно, ние стоим вкъщи много по-често. Още една причина да празнуваме широко закуската и да поставим масата за хранене особено добре.
В момента всичко, което блести, е на мода. Независимо дали става дума за съдове, прибори за хранене или спално бельо, декорацията вече се появява в сребро, мед или злато. Нашият съвет: Съчетава дървени дървени дъски и намерени предмети от природата с металните елементи. Такъв микс придава на вашата маса много специално и лично докосване.

© iStock

Рустикални декорации на масата: помогнете си с природата

Всичко, което природата може да предложи, е подходящо за есенна декорация. Разходете се в гората и събирайте жълъди, шишарки, мъх или клони. С тях можете да разкрасите масата си без много усилия.
Що се отнася до яденето и декорирането, обикновено трябва винаги да се придържате към сезоните. Помислете какво в момента е в сезона. Какви деликатеси и цветове предлага природата? По този начин не само създавате зашеметяващо красива декорация на масата, но и спестявате пари.

© iStock

За вкусна закуска: 40 прекрасни идеи за декорация, които да купите по-късно!

Фантастично подправя масата за вечеря? Събрахме за вас най-красивите вдъхновения и продукти за вашето уютно прекарване у дома.

© www.Хм.com

Снек с фактор уау: Видеото показва рецептата за вкусен хляб от леопард!

Вашият браузър не може да възпроизведе това видео.

Видео от Aischa Butt