запечатва тенис на маса и какво да се вземе предвид

Спорт като тенис на масата работи само с безупречни нападатели, тъй като могат да се проведат много бързи топки и играчът се нуждае от оптимално настроена прилеп. Е запечатване на дървото има смисъл, от който съществува ракета?

Естеството и правилното лечение на ракета за тенис на маса

Висококачествена прилеп може да искате да я запечатате, за да я предпазите от външни влияния. Което има смисъл, защото ракетът е оборудван с чувствителна повърхност. От една страна, ракетът трябва да бъде достатъчно внимателен, за да държи безупречна повърхност, от друга страна, тя не трябва да бъде твърде интензивна или твърде често почистена, тъй като в противен случай повърхността е прекалено експлоатирана. Така че можете да направите много погрешно:

  • Прочетете също - боядисване: външната температура и това, което трябва да имате предвид
  • Прочетете също - дърво за изтриване при ниски температури и това, което трябва да имате предвид
  • Също така четете - плъзнете дърво с ленено масло и това, което трябва да имате предвид
  • Твърде рядко или интензивно почистване
  • Фалшиво съхранение (например през цялата година в колата)
  • Няма никаква грижа
  • Реката е изложена на температурни колебания или влага
  • надраскване на чувствителните подложки

Как печат може да предпази дървото

Уплътнението се извършва чрез специален слой, който се прилага към дървото в няколко слоя. Такова уплътняване е защитено от дървото и дори при отстраняване на покритията, когато те се носят след определен период от време. Така че, ако искате да превключвате покритията по-често, печат има смисъл. Покритията могат да бъдат решени много по-лесни от печат от листа, без да се налага да се проектират дървото. В допълнение, ракетът може да бъде по-труден на спиране. Но трябва да използвате добре адхезивни покрития, защото те в противен случай могат да решат неволно.

Как може да се направи печат

Има различни възможности или. Методи за лечение за защита на дървените повърхности, например лечението със специално дърво или уплътняване на боя.

Печат с дървено масло

Има един вид запечатване или. Импрегниране с органични дървени мебели, през които дървото става вода и отблъскващо мръсотия. Освен това материалът е защитен от изсушаване. Порите на дървото обаче не са затворени. Импрегнирането се извършва чрез прилагането му няколко пъти. След това трябва да се полира.

Уплътнението на боята

Клубното лице може да бъде снабдено и с лаково уплътнение, за да се получи трайна защита на повърхността. Това се прави с бистър лак на водна основа. Това запечатване също трябва да се нанася на няколко слоя.