използване на Titanzink),

Днес цинковата плоча се използва за много компоненти. Titanzink е още по-висококачествена сплав, която предлага много добра защита срещу метеорологичните условия. В предварително загрята форма, тя ви предлага и стар и достоен поглед.

Използвайте предварително загрята титанов лист

Titanzink е висококачествена сплав на цинкова плоча с пропорции на мед и титан. Получавате богат избор от различни компоненти с различна повърхностна текстура. Наред с други неща те получават и предварително изветрени титанов калай с различна оптика на повърхностите и в различни цветове. Такива цинкови листове се използват, например за покривни покрития или стенни покрития. В тази версия материалът ви предлага много приятна оптика. В противен случай се случва в началото на външната повърхност чрез атмосферни влияния и понякога не точно красивата оптика не трябва да се страхуват в тези версии.

Оптиката на компонентите, направени от този материал

Получавате улуци, корици за покриви и стени, както и много други компоненти, изработени от предварително загрята титанов ламарина, които включват, наред с други неща, следните свойства:

  • Предлага се в различни дебелини (например 0,7 милиметра)
  • равномерно оцветена, синкаво или антрацитна повърхност
  • Много траен строителен материал за външна употреба
  • Напълно рециклируем материал
  • Различни компоненти за унифицирана оптика

За разлика от боядисаните версии на метални части, титанът е много по-добре рециклиран под формата на рециклиране, което също е важна полза за околната среда.

Поставете цинкови листове с естествена оптика

Повечето от титанови тела имат синьо-сиво или сиво сиво оцветяване, което едва се променя с течение на времето чрез по-нататъшни окислителни процеси. Първоначално петна, които се дължат на окисление, които осигуряват доста неравномерен и по-малко красив вид, не е нужно да се притеснявате за предварително загрятите листове. Много от тези листове също са снабдени с прозрачно полиестерно покритие, при което оптиката, получена от работа, се поддържа дори след инсталирането на компонентите. Следователно тези компоненти имат допълнителна защита срещу по-нататъшни климатични условия и свързани оптични промени в компонентите. В тези компоненти те не трябва да се страхуват от допълнителни оптични промени, подобни на боядисаната и повърхностната защита, осигурена с повърхностна защита.

Патина като специален компонент на оптиката

Само няколкоте листа са оборудвани с цвят, за да произведат еднакъв вид. Обикновено такива листове получават естествена патина, която често е желана. Специфична стойност се прилага към предварително зададените повърхности, след като тази оптика се постига специално чрез специални методи на лечение по време на производството, така че повърхността по-късно цветът се променя много по-малко от много свежи и нелекувани цинков лист и от началото е възможно най-същият и постоянна оптика от началото. За тази цел се извършват различни мерки, които гарантират изкуствено и бързо стареене на повърхността и по този начин произвеждат специална оптика, която изглежда е същата, сякаш вече е била изложена на метеорологичните условия за дълго време.