"смърт!"Beatrice EGLI е коментиран за шок концерт

Беатрис Егли преживява ужаса на всеки художник на концерт в Мюнхен. С външния си вид в Мюнхен, фен се счупи - Беатрис коментира в Instagram сега.

В Беатрис Еглис концерт в Мюнхен всичко започна толкова красиво: по време на шоуто ви е направено от Guido Cantz за "разбиране на забавление". Беатрис и феновете им бяха развеселени и празнувани. Но тогава настроението внезапно наклонено: в публиката внезапно счупена фен и трябваше да се лекува от прорези.

Беатрис се проявява на Instagram

На нейния Instagram Channer, хитската певица вече описва шоковия момент. Във едно видео тя обяснява: "Трябваше да спра на концерта веднага, защото някой се е сринал в публиката и аварийните лекари дойдоха и това беше момент, пълен с страх в стаята. Страхът се усеща и в случая наистина смъртта до смърт."
Освен това тя обяснява това заради инцидента, който има безсънни нощи и опити да стигне до лицето. От медиите, които чу, че човек вече се чувства по-добре за това, което е много облекчена. В допълнение, 31-годишните се надяват да посрещнат фен лично веднъж.

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Beatrice EGLI (@BeAtrice_egli_officiell) на 14 октомври 2019 в 7:44 PDT