Затегнете тоалетни очила

Тоалетните за тоалетна непременно изискват разумно привързаност, така че нищо не се колебае или се плъзга, което е много неприятно при използването на WCS. Преди да промените мястото, трябва да определите и най-важните измерения.

Какво трябва да обърнете внимание при монтирането на тоалетните очила

Преди да прикрепите нова тоалетна капачка, винаги трябва винаги да знаете размерите на стария басейн на WC и да изберете подходящия модел за него. Обърнете специално внимание на следните измерения:

  • разстоянието в отвора на монтажните винтове от центъра на дупката към средата на дупката
  • Вътрешната ширина и външната ширина на басейна на WC
  • Вътрешната дължина и външната дължина на тоалетната басейн
  • по избор и разстоянието на предния външен ръб до центъра на въображаема линия между двете отвори за закрепване

Изборът на десния комплект седалка

Изберете комплект, който се вписва точно на формата и размера на басейна на WC. Затова се уверете, че по-късно сменяте седалката правилно или. Монтирайте новото място. Много е важно, например, тоалетните очила със съответните подложки е правилно отслабната на ръба на бебето и седалката по този начин получава стабилно задържане.

Относно това, което трябва да обърнете внимание при смяна на седалката

Разбира се, ако искате да инсталирате новото място за WC, първо трябва да премахнете старата седалка и ако е необходимо, почистете басейна. Тук можете да почистите работата по-добре, за която обикновено се затрудняват. Също така отстранете всички пластмасови междинни парчета от старата седалка с WC, като пластмасови или гумени разфасовки и евентуално съществуващи междинни парчета за намаляване на монтажните отвори на басейна на WC. Когато монтирате новото място за WC трябва да се уверите, че всички необходими пластмасови дискове или гумени разфасовки се използват на правилното място. Освен това може да се нуждаете от междинни парчета, които трябва да се използват между монтажните винтове и най-малко по-големите монтажни отвори на тоалетната басейна.

Проверете всичко за правилно прилягане

След като сглобявате всичко правилно и затегнете фиксиращите винтове или ядки, трябва да проверите всичко на правилното прилягане. Това е особено вярно, ако новата комплект за седалка е променлива в настройката на разстоянията на дупката. В допълнение, проверете плътно прилепване на монтажните винтове или ядки, така че нищо не се подхлъзва.