чист звук без увреждане на веществото и съдържанието

В по-голямата част от случаите почистването на звука пада върху цветни саксии, дребни и популярни римски пот. Остъклените външни повърхности могат да бъдат третирани по различен начин, отколкото просто валцувани обекти. Остри детергенти атакуват звука и растенията или храната, съхранявана в съда. Жертвената земя е инструмент за пробат.

Ако е възможно само механично

Звукът винаги е порест в сурово изгорено състояние. При почистването този имот трябва винаги да бъде почит. Звукът абсорбира течни тъкани и връща парче за парче. Следователно химическите и кисели детергенти не отговарят на материала.

  • Също така четете - Dye Rar Tone
  • Прочетете също - тон противоположна и трайна боя
  • Прочетете също - скоростова скорост на печене

Всички замърсявания са механично подвижни, с прибиращи се петна като вар и солеви отлагания чрез накисване. Дори и с ремонт като залепващ звук, трябва да се прилагат само механични методи.

Методи без препарат

През по-дълго накисване или копаене, повечето от частиците за мръсотия, които са се впуснали и в звука могат лесно да бъдат решени. Възможни "места за лечение" са:

  • градинска езерце
  • Тръба за дъждовна вода
  • Баня с варена картофена вода
  • Чиста почва без корен

Степента на замърсяване определя необходимото време на експозиция. Три до пет дни са добра мярка. Впоследствие звуковите обекти са силно напоени с чиста вода и силно изтъркани с корена.

Възможни почистващи агенти

Силно разреден разтвор на оцет може да се използва в силно образуване на замърсяване и плесен. Коефициентът на смесване не трябва да надвишава един до десет. За храна, използвана за храни като римски пот, почиствачът на дентитора може да бъде разтворен в съда, напълнен с хладка вода. След време на консумация от около два часа, както и след употребата на разтвор на оцет. Също така backnatron може да бъде разтворен.

За да бъде дълбоко в порестия тон, прибрани остатъци върху оцет или дентиторни почистващи препарати или сода от звука, за да "дръпнете", контейнерът трябва да бъде напълнен със суха жертва. Звукът дава влагата в нея. След два до три обмена звукът отново е поре.

Съвети и трикове влизат в същия сух сезон, който е бил изложен на земята или водата към техния гравиран тон. Ясното изплакване на водата трябва да изсъхне най-малко три дни.