Тони след лагера на джунглата:" Дани ме шокира

Ex-DSDS абонатът тони пътувания разкриха за джунглата си, че има фалшиво впечатление на Даниела Бюхнер в лагера. Сега тя беше напълно шокирана.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Esther Pistorius

В джунглата 2020 е седмицата на чертежите. Зрителите вече не могат да определят коя знаменитост трябва да отиде в теста за джунглата, но само кои от звездите ще продължат кръг и по този начин може да се превърне в джунгла цар или кралица.
Две знаменитости трябваше да напуснат лагера вече: "бакалавър в рая" - участник Марко Целло и DSDS участник Тони пътувания. Последният бе интервюиран от RTL след откъслечаването й от лагера. По въпроса за това, което в джунглата бе шокирала най-много, Toni отговори: "Дани."

- Много съм шокиран."

"Вътре, не сте забелязали как те изобщо са. Ако бях знаел това, тогава не само аз имах дискусия с нея ", казва Тони срещу RTL.
"Предпочитам да се махна от пътя, защото си мислех, че това винаги е толкова траурна стая, винаги толкова отрицателна върху нея, ни прави само ако искаме да гласуваме положително. Но това, което сега чух навън... Така че съм наистина шокиран."
Тони сега иска да навакса предишните епизоди на джунглата, за да разбере какво друго не е забелязала в лагера. Да видим дали Голямата реюнион показват след като финалите могат да летят по парчетата.