Това е най-добрият начин да нанесете вашата текстурирана мазилка

Структурната мазилка отново се появява! Много собственици на апартаменти преоткриват пластмасовото покритие за стени и са възхитени от многобройните възможности за цветен дизайн. Четката или ролковата мазилка е много лесна за нанасяне и също така дава възможност на простия майстор да направи сам, за да изпусне парата. С нашите инструкции ще получите измазана стена, включително желания от вас декор!

Важно: подгответе добре стената!

Преди да започнете действителната мазилка, трябва добре да подготвите стената за следващото покритие. Повърхността трябва да бъде абсолютно чиста и равна, така че резултатът да изглежда наистина чист и слоят да не се отлепва по-късно.

  • Прочетете също - Проектирайте стена с текстурирана мазилка
  • Прочетете също - тапет или мазилка - което е по-добре?
  • Прочетете също - гладка структурна мазилка

Може да се наложи да напълните стената предварително, но е много безопасно да я грундирате. Грундът гарантира, че вашата текстурирана мазилка се придържа равномерно и равномерно и изравнява абсорбцията на основата. Сега е време да "се качите на сланината"!

Нанесете структурна мазилка вътре: Ето как работи!

  • Почистена мазилка (вече нанесена)
  • Покривен материал
  • Тонираща боя / боя за стена
  • Свредло (€ 48,00 в Amazon *) с бъркалка
  • Мистрия
  • Четка / декоративна ролка / пискюл

1. Покрийте мястото чисто

Маскирайте мястото чисто и поставете или фолио, картон или руно на художника. Това е единственият начин да поддържате околната среда чиста.

2. Разбъркайте текстурирана мазилка

Сега разбъркайте енергично текстурираната мазилка, за предпочитане с бъркалка. Създайте напълно хомогенна маса.

3. Нанесете текстурирана мазилка на раздели

Нанесете мазилката върху стената с мистрия. Първо вземете раздел за размера на лента от тапети.

4-ти. Структура свежа мазилка

Вече можете да структурирате прясната мазилка, както желаете. За това използвайте вашата мистрия, четка, декоративна ролка или пискюл.

5. Редактирайте следващия раздел

Сега нанесете текстурираната мазилка в следващия раздел, като винаги работите мокро върху мокро. Ако не бързате, получавате грозни подходи.

6-то. Оставете да изсъхне и боядисайте

Оставете мазилката да изсъхне старателно след нанасяне и структуриране. Моля, обърнете се към инструкциите за употреба в това отношение.

7-ми. Боядисвайте мазилката

Накрая боядисайте текстурираната мазилка с избрания от вас цвят и се насладете на отличния резултат.

Съвети и трикове Можете също да оцветите вашата текстурирана мазилка преди боядисване. Ако това е мазилка от синтетична смола, просто добавете пълни и оцветени цветове. Минералните мазилки изискват специални пигменти.