Мечтата се превръща в реалност: тя напуска работата си в офиса, за да се грижи за пухкавите бебета кози

Leanne Lauricella напусна добре платената си работа. Тя искаше нещо по-пълноценно. Днес тя има собствена ферма и отглежда бебета-кози.

Просто оставете ежедневието да мине, напуснете работата си и правете само това, което ви се иска. Много хора мечтаят за друга работа - такава, която им харесва повече. Leanne Lauricella беше един от тези хора.

Тя имаше добре платена работа в Ню Йорк, но не беше доволна от нея. В интервю за 'Country Living ' тя разкри: "Дългото пътуване до работа беше ужасно, имах много стрес и често си задавах въпроса: Това истински живот ли е?"В крайна сметка младата жена знаеше, че трябва да има повече.

Посещението във ферма с много бебета кози промени живота й. Тя веднага се влюби и реши да осинови две кози. Jax и Opie са част от семейството си от 2014 г.

Когато бяха новородени... lovemygoats nigeriandwarfgoats oats goatsofinstagram petsofinstagram

Снимка, публикувана от Goats & Friends (@goatsofanarchy) на януари. Май 2014 г. в 17:45 ч

Скоро след това тя напусна работата си и замени високите токчета и блейзерите с гумени ботуши и полар. Да, точно така: тя напусна добре платената си работа в Ню Йорк, за да бъде майка на коза на пълен работен ден и нито за секунда не съжалява за решението си. "Започнах още три кози и бързо осъзнах, че това е животът, който желая. Наслаждавах се на всяка минута "казва Leanne Lauricella.

Оттогава Lauricella също ръководи акаунта на Instagram "козите на анархията, в която тя може да участва в живота си. Междувременно, в нейната ферма, магаре, коне, зайци и прасета и понякога ги коритираха и катерици.

За да могат да обикалят огромните високи ветеринарни фактури и други задачи, Lauricella е създала собствена компания и проектира тениски с животински мотиви и поговорки. Като тази риза с надпис "козема мама".

Взех селфи, защото не е често, че тази кози мама има грим! ?Goatmama

Една от козите и приятелите (@goatsofanarchy) публикува снимка на 10. Фев 2016 в 9:30 часа

С толкова сладък персонал можем да разберем, че Лорисела предпочита фермата си пред офиса.

© Instagram / Козите на анархията

Чудим се дали има такава ферма за бебета котенца?