Разделяне в Geissens: Сега Кармен Клартакт говори

Стик Робърт и Кармен Гес всъщност в брачната криза? След дълги спекулации в медиите, Кармен сега говори в сложния текст на Instagram.

За повече от 25 години Робърт и Кармен Гес сега са били женени щастливо. Но скоро свърши? Е германската култова двойка в кризата? Слуховете според телевизионните милионери в момента са много умора.
В интервю с OK!"Списанието говореше наскоро за брака си, спорове и дори възможен развод. "Имате дни, мислите, че той се дразни, аз отивам!", 54-годишният. - И ако твърдите, казвате:! След това нека се раздели!Или: да ми позволя да се развеждам!"

Има разделение в Geissens?

Разбира се, феновете сега правят сериозни притеснения за двойката и искат да знаят: всъщност е разделяне преди? Сега Кармен се изрази на слуховете. В Instagram телевизионната блондинка пусна снимка на себе си и съпруга си и говори с темата за брака.
"Вижда разделянето? Не, не, добре, скъпа. Ние се наслаждаваме на залеза!-, Кармен написа на снимката. Феновете и последователите на двойката се появиха ясно улеснени - и ние също сме доволни, че слуховете на пръв поглед нямат нищо за слуховете!