Разделяне: Кейт Хъдсън и Мат Белами решават ангажираност

Дъщерята на Голди Храната е решила ангажираността си към муза-фронтмен Мат Белами след три години. Двамата трябваше да бъдат разделени за известно време.

Кейт Хъдсън и Матю Белами са разделени. Актрисата ("булката войни - най-добрите врагове" и фронтманът на британската рок група муза, която заедно има тригодишния син Бингхам, са решили ангажимента си, но искат да продължат да остават приятели в бъдеще. Говорител потвърди срещу списание "на САЩ": "Кейт и Мат са разделени за известно време. Въпреки това, те ще останат близки приятели и грижовни родители."

Двойката се занимаваше от април 2011 г., която Кейт Хъдсън, който вече има син от брак с Крис Робинсън с 10-годишния Райдър, не се притесняваше, както тя подчертава: "Родителите ми изобщо не са женени. И една от причините за това е, че те са били женени преди и не са имали добри преживявания. Те никога не са имали чувството, че се нуждаят от лист хартия, който ги държи заедно. И сега също така знае, че бракът не е златен билет."

Последните новини Кейт Хъдсън Скоро е Кейт Хъдсън?

Едва наскоро 35-годишната актриса обясни в интервю, че тя и Матю Беламки квази "са толкова добри, колкото женени": "Аз не ми позволяват да подчертая. Ние сме толкова добри, колкото женени. Сега всичко е за да търсим, когато имаме време да планираме сватба."