чао, излишни паунда! Метаболичната диета трябва само да донесе килограмите да се разтопят

- Метаболизмът ми със сигурност е твърде бавен. Нищо чудно, че не трябва да вземам ..."Ако вече сте мислили, че със сигурност сте чували за метаболитната диета, която трябва да вземе процеса на загуба на тегло.

Звучи толкова лесно: човек яде по различен начин в метаболитната диета, изгарянето на мазнините е извита правилно и паунда изчезват почти самостоятелно. Чао тежест застой и досадно диети!

Така работи метаболитна диета

Метаболичната диета не съществува. Има редица диети, които трябва да стимулират метаболизма. Те включват метаболитен баланс или диета Max Planck, които са доста протеини и нискокалорични. Но също така и диета, в която диетата се провежда на пет дни в седмицата и откраднат два дни, принадлежат към категорията метаболитна диета. Тук пируването трябва да донесе изгаряне на мазнини до пълно размахване. 21-дневният метаболизъм, известен също като HCG диета, също е метаболитна диета.

Така че различните тези диети могат да бъдат, те имат едно общо нещо: те намаляват калориите и преди всичко въглехидратното захранване и увеличават съдържанието на протеин в храната. Това означава за вас на практика: нито хляб, юфка, нито сладкиши, яйца, риба, месо и млечни продукти. Протестираните храни трябва да правят дълго пълни и да стимулират изгарянето на мазнините.

Технологична диета: Тези храни трябва да донесат метаболизма в тръс

Около различните форми на метаболитната диета има такива няколко храни до богатите на протеините, които трябва да увеличат изгарянето на мазнините и да получат метаболизма.

Тези храни обикновено се допускат в метаболитна диета:

© Istock

И разбира се, има такива храни, които искате да избегнете, защото забавят метаболизма и по този начин възпрепятстват процеса на отделяне.

Тези храни са забранени в метаболитна диета:

© Istock

Много по-добре от всяка метаболитна диета: повече движение и спорт

Без значение за коя метаболитна диета решавате: най-вероятно ще премахнете. Причината за това не е по-бърз метаболизъм, а по-скоро фактът, че приемате много малко калории на ден. Това е нездравословно, защото няма да бъдете достатъчно снабдени с всички хранителни вещества. Най-вече, в края на диетата, бързо вземете всичко обратно.

Нашият съвет: Запазете метаболитна диета и вместо това поставяйте повече движение. Издръжливост и силови спортове са истинските чудотворни продукти, които носят метаболизма на инерция и паундаът да се стопи. Ако обръщате внимание и на здравословна, балансирана диета с много нискокалорични храни, както и малки пикета, вземете ги напълно сами.

Добре е да знаете: 50 храни с максимум 50 kcal

Също така върху гофеминин: краставица, киви или пралина: 50 храни с максимум 50 kcal
© Istock

Gofeminin обича Pinterest!