Сбогом стрес! 10 абсолютно брилянтни лайф хакове за родители

За да улесним малко живота на родителите на едно или друго място, имаме 10 лайфхака, които са наистина полезни!

Има моменти, когато като родител в стрес си пожелавате някои малки неща да са били по-лесни. И те могат да бъдат също. Ако все още обмисляте къде имате нужда от трета ръка или какво образователно ценно действие можете да използвате, за да насочите малките спокойно в непопулярното легло, тогава просто разгледайте нашия ценен списък. Ето 10 неща, които могат да улеснят живота на родителите!

1. Когато детето отвращава пелената...

... просто облечете панталони, пижами и всичко, което е с цип с главата надолу. Това не позволява на детето да дърпа голо и го държи далеч от прясно драпираната пелена.

2. Когато детето получи свой собствен ключодържател ...

... просто маркирайте различните клавиши с лак. Така малките винаги имат правилния ключ в ръка.

2. Когато чашата за пиене продължава да изчезва...

... Залепете магнити за чашите. След това те лесно могат да бъдат прикрепени към хладилника след изпразване. проблема решен!

3. Когато обувките винаги се обуват с главата надолу ...

... просто разрежете стикер на любимия си супергерой или анимационен герой наполовина и залепете половинките (вдясно) в лявата и дясната обувки. От този момент смесването е изключено!

4-ти. Когато играчката се влачи през мръсотията всеки ден ...

...вземате пластмасовите неща в края на деня и просто ги поставяте в съдомиялната машина. Et voilà!

5. Когато трябва да си купите нови обувки отново ...

... просто поставяте краката на потомството на бял лист хартия, проследявате ги и отивате до магазина за обувки само с лист в ръка - но без дете!

6-то. За да не може нищо да полети в детските чаши на градинското парти ...

... просто взимате формички за кифли, слагате ги върху чашата, пъхвате сламката за пиене и всичко е защитено от мухи, оси и бръмбари.

7-ми. Когато желанието за сладолед стане твърде голямо в топлите дни...

... просто смесете натурално кисело мляко с пресни плодове, подсладете, ако е необходимо, и замразете цялото нещо в малки чаши и със стил. И тъй като ние родителите знаем, че децата винаги мислят за сладолед, когато времето е хубаво, ние просто имаме порция или две готови.

8-ми. Ако искате да сготвите каша за цялото семейство ...

... просто използвайте оризова печка. Нищо не кипи, нищо не изгаря и можете да играете с децата, без да се притеснявате по време на подготовката.

9. Досадното кълцане на ягоди е в миналото ...

... ако просто премахнете стъблата със сламка за пиене.