типичен бик: тези 10 характеристики на знаците са изтеглени

Имате ли между 21?. Април и 20. Май рожден ден, сте родени в звездния знак. И гарантирани няколко типични характеристики.

Звездният бик е назначен на елемента Земя и това говори много за вас. Вие сте доста до земята и със сигурност не сте постоянно на облак седем през живота. Тези десет характеристики на характера също ви гарантират:

1. Вие сте лоялност лично

Дали в приятелството или любовта: вие сте абсолютно верни! Чужденецът никога нямаше да има ум. Ако сте дали сърцето си, много трябва да се случи, така че любовта ви да излезе. Също така е много сходство с приятелства: те завършват за вечността.

2. Сте склонни към ревност

Тъй като сте толкова лоялни, очаквате и това от партньора ви. Но вие също знаете, че не всичко, което ви поставяте като вас и това може бързо да доведе до неприятни пениторни сцени.

3. Винаги можете да разчитате на вас

Вашите приятели обичат да ви наричат ​​"пропускат 100%". Вие сте надеждността лично. Обещание, което давате, вие сте гарантирани. Това важи и в работата: Вашите колеги оценяват вашия усърден и абсолютно надежден вид. Изречението "Аз не съм решил" или "забравих", че никога няма да чуете от вас.

4. Не можете да ви донесете толкова лесно от почивка

Навсякъде се превръщате през: това може да е студено. Не можете да направите толкова лесно от почивка. Какво е особено голямо: докато други се разстройват около малките неща, оставате наляво и сте започнали първо. Знаете, че повечето проблеми се разрешават сам във въздуха. И че не си струва да бъде раздразнен от багажките.

5. Имате висока степен на сигурност

Рискът е чужда дума за вас. Ако е възможно, вие избирате безопасен начин. Той определено ще отиде до дестинацията - дори ако може да отнеме малко по-дълго.

6. Ти си малък стол

След като сте поставили нещо в съзнанието ми, настоявате за това. Вие сте доста упорити и искате да се опитате да получите волята си.

7. Не правите нещо подобно

Тъй като сте твърдо в живота с двата крака, не се оставяте да бъдете толкова лесни за дръпване на масата. Никой не продава ябълки като круши. Вместо да вдъхновявате от иновациите веднага, вие поставяте недоверие в деня и грешките всичко критично. Само тогава имате мнение.

8-ми. Вие сте много естествени и имате зелен палец

Вашият елемент е земята: няма изненадващо, че се чувствате най-удобни на открито. Близките градове не са във всичките ви свят. Обичате природата, с удоволствие се смеете през горите, планините и полетата. И: Разбира се, имате голяма градина или поне много растения в апартамента си. Здравето и сестрите ви, защото имате зелен палец.

Също така на gofeminin: зодиакални знаци: тези знаменитости са бик
© Getty Images

9. Вашата чувствена страна е много изразена

Като типичен бик вие сте на земята и имате висока степен на сигурност. Това, което не очаквате, е вашата доста изразена чувствена страна! Обичате красивите неща от живота: храна, секс, пътуване ...