необичайно преди - след снимки: Бет може да бъде боядисана със стария си аз съм

Фотографът Блейк Моррод се държеше в невероятно готини снимки на промяната на добрия си приятел, който премахна почти 70 килограма.

Когато добрият му приятел Бет Бет го попита преди няколко години, канадският фотограф Блейк беше първоначално изненадан. Защото Бет щеше да претърпи хирургия на стомашната лента и пожелала, че Блейк ще задържи загубата на тегло. Но тогава фотографът веднага беше развълнуван от идеята - и имаше точна представа как той искаше да направи снимките.

Блейк не искаше да прави типични, скучни предишни снимки, но опитайте нещо различно. И снимките бяха създадени, нека бъдем удивени. Защото те показват как Бет представя пред ОП с Бет след загуба на тегло близо 70 килограма. Двата пъти са толкова дебели и глупави, понякога като фрида kahlo и diego Rivera, понякога като затвор и затворник или веднъж като боксьор в боксов мач.

© Instagram / Shrodbleake

Докато Блейк естествено използваше Photoshop, за да донесе "и двете" Бетс заедно, той казва, че не е направил ретуширане в тялото на добрия си приятел. "Бях решен да представя снимките, за да стимулират и вдъхновяват хора, но едновременно искат да останат с истината и да не фалшифицират нищо", казва фотографът. Серията Photo носи заглавието "Beth Project" и всички снимки можете да разгледате уебсайта на Blakes!