Невероятно трагично: Тази булка трябва да погребе младоженеца си в планирания от нея сватбен ден на всички места

Соломон и Джен бяха планирали красива лятна сватба. До деня, в който Соломон беше диагностициран с рак на черния дроб.

На 22. На август тази година Соломон Чау искаше да се ожени за приятелката си Джен Картър. Двойката беше в средата на планирането на сватбата си, когато Соломон научи, че има рак на черния дроб. В планирания й сватбен ден за всички времена, Джен трябваше да погребе съпруга си.

Когато през декември миналата година лекарите казаха на младия канадски Соломон, че има рак на черния дроб, той беше шокиран, но с надежда. Туморът се отстранява в операция и лекарите обещават на 26-годишния, че след няколко месеца ще бъде много по-добре и че отново ще бъде напълно здрав.

Двойката продължава да планира сватбата си, надявайки се на най-доброто. Но през март Соломон беше откаран в болница със силна коремна болка - ракът се беше разпространил и Чау имаше само няколко месеца живот.Планираната от него мечтана сватба няма да се състои.

Когато семействата на двойката разберат, те искат да помогнат с каквото могат. Искате да дадете възможност на двойката да направи мечтаната си сватба и следователно да събира дарения с помощта на страница за набиране на средства. В рамките на много кратко време се събират няколко хиляди долара и позволяват на младата канадска двойка да се срещне на 11 ноември. Април да кажа да.

Зареждане...

По време на мечтано тържество Соломон и Джен оставят своите грижи и страхове настрана за един ден и се наслаждават на момента.

© facebook.com / jenn.каруцар2

Само няколко месеца по-късно Джен трябва да пусне своя Сол. В трогателно съобщение във Facebook младата жена се сбогува със съпруга си:

Сол, никога няма да разбереш колко голямо влияние си оказал върху мен. С всичко, което преживяхме заедно през последните няколко месеца, ти ме научи никога да не губя ден. Завинаги съм в дълг на това, че ми показа какво всъщност означава любовта. И на 26-годишна възраст научихме повече за това, отколкото някои през целия си живот. Ти и аз трябваше да прекараме следващите 60 години заедно, но съм благодарен на Бог през последните 8 невероятни години. Съчетаваш всичко, което бих могла да си пожелая в един съпруг. Сърцето ми е твое завинаги. Прегърни Джули за нас. Виждам те от другата страна маце.

Соломон Чау ще се роди на 22. Август погребан с близките си. Точно в деня, който трябваше да е най-красивият в живота му - сватбения му ден.

Пожелаваме на семейството и младата му съпруга всичко най-добро. Това време може да излекува всички рани.