Телата ни не са еднакви! Тази бъдеща майка има важно послание

Нашите бременности са различни - и това е хубаво нещо!

Сега почти изглежда, че никоя жена не може да сподели снимка на бебето си в социалните мрежи, без да бъде разкъсана във въздуха. Понякога коремът на майка във фитнес е твърде малък и понякога не изглежда "нормален ", понякога се обсъждат първата и втората бременност.

Спортистката и тренираща за издръжливост Бретан Айе изпита точно това от първа ръка. По време на бременността нейните потребители в Instagram и Co. да предположим, че ударът на вашето бебе ще бъде твърде малък и вашата спортна фигура ще бъде нездравословна за растящото дете. Сега на мама вече й допаднаха тези критични забележки в мрежата. Под мотото "Защо жените в нашето общество трябва да се срамуват, че телата им не отговарят на някакъв стандарт?"?Ето защо тя публикува тази публикация.

Тази снимка показва две жени в приблизително една и съща фаза на бременността си - 39-та. седмица. Вляво можете да видите красивата Тес Холидей, а вдясно - мен и моите очертани коремни мускули. Тя е извит модел, а аз съм жилав спортист. И двамата сме съдени за нашата фигура - тя за нейните извивки, а аз за липсата на извивки. И двамата имахме напълно здрава бременност, както потвърдиха нашите лекари. И двамата сами взимаме решения за здравето си. Защо жените в нашето общество трябва да се срамуват, че телата им не отговарят на някакъв стандарт??
Нека запазим мислите и думите си за телата на други хора за себе си. В крайна сметка бременността така или иначе е трудна задача - дори без лоши коментари.

Британи показа своята бременност на 39 години. Седмица в пряко сравнение с тази на модела плюс размер Тес Холидей. За разлика от Бретан, моделът плюс размер получи коментари, че стомахът й е просто твърде голям.
Всичко, което можем да направим, е да подпишем посланието на Бретан и да кажем: Телата ни са толкова различни, колкото и бременността. Това не означава, че едната версия е по-добра или по-здравословна от другата. Никой няма право да обвинява бъдеща майка.

„Споделям снимките си, за да помогна на други бременни спортисти да се притесняват за телата си по време и след бременността“, обяснява Британи в профила си в Instagram. "Моля, научете с тези снимки толерантност към тела, които не отговарят на вашата 'нормалност '."

Трябва да се надяваме, че тази тенденция за повече приемане и толерантност към различните органи ще надделее и ще сложи край на негативите в мрежата!

Също с гофеминин: Това са най-красивите модели с размер плюс