монтиране в процес на изграждане за маскировка на бетонна стена

Бетонната стена може да бъде оптично усъвършенствана от маскировката. Като материали идват дърво, пластмаса, метален и естествен камък. Основните принципи на недоволството са подобни на всички панели. Решаващ е достатъчна вентилация, така че да не могат да възникнат гнезда на влага.

Винт, острие или лепило

Повечето бетонни стени се оценяват като функциониращ носител, но не са визуално популярни. За да се свържат предимствата като стабилност и издръжливост с атрактивен екстериор, разкрасяването на бетонната стена е популярен метод чрез частична или твърда облицовка.

 • Също чета - поправяне на бетонна стена Kinformation
 • Също така четете - бетонна стена с или без субструктура
 • Също така прочетете - цената на бетонната стена

В допълнение към завиването на панел, бетонните стени могат да бъдат заслепени с естествен камък. Естествените каменни плочи могат да се прилагат към подструктура или се свързват с хоросан (7.79 € в Amazon *). Други алтернативи са анулиране или
Гипс.

Разстояние за разпределение и обезвъздушаване

Когато обличането на дървени ламели се завинтва върху бетонната стена. Чрез пробиване на достатъчно винтови отвори в бетонната стена разпределя натоварването на панела и позволява сигурно натоварване дори по време на предизвикателни климатични условия като силен вятър или екстремен дъжд.

С дебелината на дървените ламели, разстоянието на оформянето се определя на зидария. Тази вентилация трябва да бъде адаптирана към размерите на бетонната стена и да се увери, че не могат да възникнат бюстове. При избора на горите са само стабилни гори, които обикновено са подходящи за обличане на стена с дърво. Неръждаеми винтове и бетон за боклук позволяват дълъг живот и избягват корозионно увреждане на бетона.

Така монтирайте дървени ламели на бетонна стена

 • Дървени ламели (сила около петата дебелина на стената)
 • Винтове от неръждаема стомана
 • Комин
 • метла
 • Свредла (159,90 € в Amazon *)
 • Бетонна тренировка
 • Безжична отвертка
 • Кабел
 • Кръгови или мозайката
 • Митническа пръчка или лента

1. Почистете стената

Направете за гладка чиста повърхност на бетонната стена. Почистете мръсотия и оставете влажни вакууми под стесняване на листата след отстраняване.

2. Марк дупки

Измерване на разстоянието и напредъкът на задържащите пързалки, които се движат напречно към обтекането. Както ламелите, така и дупките за пробиване трябва да имат разстояние от двадесет до тридесет сантиметра. Маркирайте точките за пробиване на ламелите и нарязаното положение върху бетонната стена.

3. Пробийте дупки

Поставете дървен слайд върху маркировката на позицията и пробийте през летвата в бетона. Не забравяйте, когато поставяте дълбочината на пробиване на натоварването на нарязаната сила.

4. По-ниски отворени дупки и вмъкване на дюбели

Обърнете внимание на позициите на ламелите и намаляват ръбовете на пробиването на дупките в ламелите с тренировката на брояча, която е ниска, която отговаря на винтовете. Включете бетонните гуми в пробивните отвори в бетонната стена.

5. Болт

Поставете ламелите върху маркираната позиция и вмъкнете ноктите в външните два пробивни отвора, така че латето да се държи. Започнете с завинтване на вътрешна сондаж.

Съвети и трикове импрегниране на дървените ламели или използвайте предварително обработеното термо дърво за увеличаване на живота.