кадри от гипсокартон в 3 стъпки

Пълнежът е последната стъпка в стената на сухото строителство. Тази работа трябва да се извършва внимателно. Само по този начин може да се предположи, че проследяването са с високо оптично качество. Пукнатини, които могат да възникнат, когато пълненето не е правилно извършено, влияе на боята или лепене на тапети, отрицателни.

Попълването на 3 стъпки:

  1. Подготовка на шпакловката (4,25 € в Amazon *)
  2. Похвала
  3. Разпръскване
  • Също така четете - цените на гипсокартон и правилното изчисление
  • Прочетете и гипсокартон - директно върху зидария вместо мазилка
  • Също така прочетете - ъглови релси за сухо строителство

1. Разбъркването на пълнителя

За съответните плочи на гипсокартон пълнителите са точно съвпадащи. Не трябва да се използва за използване на свързващо вещество или адхезия за пълнене.

При чист съд с чешмяна вода, количеството на пълнителя се разбърква, което може да бъде обработено за кратко време. Ако разбърканата шпакловка не се плъзга от гърба на мистрата, се достига правилната последователност.

2. PRAISEL

Да се ​​започне с пълнеж с кръстосаните съединения. Отворените ръбове и повърхността трябва да бъдат свободни от строителството поради правилната отговорност. Това е добре, ако леко навлажнете ръбовете пред пълнежа, с малка четка или гъба.

Ако се използват подсилващи ленти, те са вграждащи с шпатула или изглаждане на триплата, в пълното с пълнеж, напълнено съединение,. С тази работа се стартира от горната част на стената. С лек натиск ставите се пълнят с шпакловка. Дълги влакове, чийто курс отгоре под или. Обратно, докажете също така. Това създава по-малко шпатула подхожда.

3. Страх

Последната стъпка, която започва да изгражда веднага след като пълнителят е закален от похвалите. Големите подходи за шпатула и шпатулата трябва да бъдат размразени преди пълнителя.

Една и съща шпакловка, която е била използвана за опашете се, може да се използва в леко по-тънка консистенция,. С камион за изглаждане, пълнителят се прилага отново с възможно най-големи влакове. След като тълпата привлече нещо, сваляте излишъка. Ако неравностите все още са достъпни след ученика, те трябва да бъдат депозирани след пълно втвърдяване.

Съвети и трикове Има и готови за използване филе за твърди плочи.