Да прощават ученето за двойки: 6 съвета за скок над сянката

Ако обичате някого, вие също прощавате грешка - но не всички. Шест съвета за добра работа и как да го простим.

Особено защото нашият партньор е толкова важен за нас, ние му прощаваме повече от всички останали в живота. Разбира се, нашето семейство с изключение на. Тъй като е част от добре функциониращо партньорство, за да завърши с неуспехи, за да прощават грешки и да се радваме заедно, вместо тълпа от злоба и гняв.

Но какво, ако не, това е начинът? Има това поговорка: Който лъже, не вярвате в това и ако той говори истината."Прости на изневяра - това може или не искаш. Но и на "по-малки" престъпления, които често са трудни.
Има само хора, които са много вземане на проби. С което човек се проваля точно веднъж и тогава няма по-нататъшен шанс повече. Защото не всеки от нас може да упражнява еднакво и да удари минус действия от списъка на любимите му или неговата любима. Прошката изглежда невъзможна. Твърде големи са болка и нараняване.

За някои хора чуждестранните отивки и изневяра са абсолютна база, за другите в момента, в който започнете да преосмисвате връзката им и да променяте нещата, които са били аргени. Прошка или задника: това е абсолютна тишина и всеки трябва да реши за себе си дали може да прощава или не.

Експертна Съвет във видеото: Какво да правя, ако партньор е чужд?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео на редакцията

Тя не работи без крайния срок

Въпреки това, в отношенията, въпреки извинението, ние оставаме вземане на проби и подозрителни, защото вярваме, че грешката, която нашият партньор направи, може да се повтори по всяко време, след това подчертава връзката в изключително значение. Всички мисли само кръг за пострадането на вредата и разочарованието.
Всеки, който не може да привлече тук и да даде на другата нова увереност, която никога няма да бъде толкова щастлива и затворена, както в началото на връзката. И по този начин неуспехът на връзката всъщност вече е предварително предварително програмиран.

Прости: Разпознаване и назовавайте проблема

Но понякога и двете не знаят какво точно предизвика грешка или поведение на задействане. Нямаше конкретно действие, което доведе до отхвърлянето. Но дали правилно или грешно: това "нещо" тежестта все още е устойчиво и винаги осигурява спор и недоразумения.
Ако даден партньор се дължи, защото остави и не се чувства оценявам, например, когато другият е от време на време, той винаги ще има малко за него. Той винаги ще обърне внимание на малко повече внимание и любовни доказателства, така че случването отново да се свърже добре - поне че е така. Това също ще натоварва връзката.

Прощай е работа

Ако дадено решение трябва да бъде намерено от дилемата, само един помага: Говорете. Отворен. Но не може да бъде за това да бъде стилизиран до извършителя и другия за жертвата и в разговора само това, което той е направил погрешно и как той може да го откаже отново. Което би имало малка перспектива за успех.

В крайна сметка, това са и двете страни, които са се появили от грешката с щети. И двете не се справят добре. Този, защото той е причината за грешката, а другата, защото той не е страдал до страданието.
Винаги сме щастливи да забравим, че замърсителят страда и от грешката му и съжалява, но не може да отмени. Това обременяваше, особено ако се чувства, другият не може да му прости.

Също така прочетете: Тайната афера: Защо толкова много чуждестранни отиват и какво наистина означава връзката

Прощайте: и двете трябва да са готови

В крайна сметка човекът, който няма нищо за дълг, трябва да дойде, да попита защо той не прощава своя партньор. Това е, защото все още е твърде нарушен? Е да оставят другата путка и да се вършат, така че той да се приближи до по-близо до един и да получи повече проблеми в отношенията? Е гняв или е стриктно отношение, което прави невъзможно прошка?

Не рядко той има чувството да даде на другия по някакъв начин в неправомерното си поведение, когато му прощава. Което, разбира се, не е така. И и втулка, така че форма на наказание едва ли трябва да направите под любов. Това не е полезно за продължаване на партньорството. Поне не е постоянен. Един от двете, който беше толкова ранен с грешка, също трябва да се запита много добре: Искам изобщо да прощавам моя партньор?

Също така прочетете: 7 Проблеми, които всеки малко трябва да живее някъде

6 съвета за двойки да прощават

Предпоставка за прошка е, разбира се, че замърсителят също е честен с всички неприятности, да ражда грешката си и да се учи от всичко. Така че и двете са съгласни, че връзката си струва да се борим за борба, след това, разбира се, работата започва - да, работа.

На първо място, който разочарова другия разочарован, излъгал или по друг начин да боли, извинява се. И искрени и честни. Само тогава и двете могат да започнат да се справят с случващото се и да станат ясни.
Тук са най-важните съвети за това, което трябва да вземете под внимание:

1 ви дава време

Никой не изисква да вървите веднага на старата двойка мечта. Често болката просто седи дълбоко и се нуждаете от малко, докато нараняванията също бъдат обработени и забравени. Този път трябва да бъде планиран и няма да бъде нетърпелив, ако не е правилно всичко е слънце.

2 създава план за слот

Опасността обикновено е, че и двете остават в техните извършители и жертвени ролки и приемат нараняване на едната страна и чувството за вина от другата страна. Тук това помага - толкова глупаво, което звучи като - няколко правила или правила. На превъзходно поведение и заедно, за да създадете вид план за клане:
-> Какво бихме искали да променим?
-> Това, което ние организираме, така че тя да стане по-добра и грешката вече не може да се случи?

Разбира се, замърсителят е, че отсега на споразуменията и трябва да докаже, че той също е спечелил напредъка на доверието на партньора си. В идеалния случай той емият той предлага мерки, както той иска да възстанови доверието.
Не става дума за това, че някой в ​​Büstwand трябва да бъде обвиняван и да накаже себе си. По-скоро, става дума за пасивно преместване на грешката, но активно по-висше: какво правим по-добре сега, така че отново прошка и увереност да са възможни отново?

Също така прочетете: Кавга с партньора: как вашият конфликт е сравнително решен

3 с различни очи

Поставете се в положението на другото. Това е абсолютно просто, но всъщност винаги е полезно средство за проверка на поведението си. Как трябва да се чувстват противоположни, ако съм ахат? Третирайте обратното си, както бихте искали да бъдете третирани в същата ситуация.

4, присъдена от двете страни

Искам да кажа: не само този, който е бил ранен, трябва да е прощал. Но и "виновните" трябва да могат да прощават. И това не е толкова лесно, колкото звучи като.

Също така прочетете: Критична фаза: След толкова много години повечето хора отиват чужденец

5 третират виновни въпроси с повишено внимание

И двете трябва да се запитат: Как може да стигне до грешката, като например наказание или прекъсване на доверието? Причините не са частично част от самата връзка? И задаването на този въпрос не трябва да се нарича да обвинява взаимно, но да се предотврати това да се случи отново. Така че общото въоръжение за бъдещето.
Дори и да звучи абсурдно, възниква въпросът: нямате и двете партньори възможността да проектират връзката от земята до по-добро и укрепване на хаоса?

Също така прочетете: Край на страданието: Така че можете да се борите с ревността си

6 Прощавайте от любовта

В крайна сметка няма по-добра причина да се прощават един на друг, отколкото чувствата един към друг. Да покажете на другия: си струва да се борите с вас, дори ако сте направили грешка. Доверието, което давате на другия в този момент, е истински подарък. И двете трябва да са ясни. И да им даде сила и увереност, че могат да се появят укрепени от въпроса.
Във всяка връзка, грешки - по-малки или по-големи. Разбира се, не трябва да се случва, но ако ограничената част може да прости, тогава той също така освобождава от жертвената роля и показва силата на характера. Той е моментът на силната част - вече не е жертва, изходящата и измама. Също така, това може да помогне и двете да преодолеят съзвездието на жертвите и да постави дните на АД.

Във видеото: Къде отива чужденецът?? И бихте ли простили стремеж?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Fiona Rohde