толкова много любов в картината: на MS пациент, внукът му се среща за първи път

Три поколения показват какво означава да бъдем там за другия.

Дори в семейството не сте сигурни преди спор и несъответствия. Но когато става въпрос за това, много често семейството може да остави 100 процента. Особено когато един член на семейството се разболява.

Граничният закон на Ерика Курсън страда от прогресивна множествена склероза, болест, която атакува нервната система. Когато Ерика вече донесе първото си дете в света, само нейният тъст не можеше да бъде там заради болестта му. Само един месец по-късно се е научил да познава сина на Grandon и срещата не можеше да е по-хубава и да обича, както доказва тази картина.

Зареждане...

Самата Ерица имаше снимката, изпратена до страницата на Facebook, която има значение и написа:
"Това е моментът, в който тъста ми може да опознае внука си за първи път. Той страда от прогресивна г-жа и е възпрепятствана. Поради ограниченията си, не беше възможно да бъдеш там на раждането на реките. Това е моментът, в който най-накрая го познаваше, месец по-късно.
Съпругът ми държи реки, докато брат му държи и стабилизира ръката на тъста ми, за да може да докосва реките. Изразът му е просто безценен. Толкова много любов само в една снимка. Моят тъст, всред синовете си, при първия му се запознава със зърното си."

Реакциите на общността на Facebook дават право на Ерика. Повече от 70.000 души вече са отговорили на снимката, публикувана преди само 2 дни. Потребителите са съгласни, че снимката не само показва дълбоката привързаност на дядо за внука си, но преди всичко любов на синовете за баща си.

"Това са малките неща в живота, които наистина се броят", коментира потребител под снимката. И наистина не можехте да кажете това.