реколта булчински рокли: най-красивите модели в стила на 20-те, 50s, 60s и 70s

Vintage булчински рокли се обявяват като никога. Казваме ви кои съкращения годни стила на 20-те, 50s, 60s или 70s и ви показват 30-те най-красиви булчински рокли в Vintage-Hirk 2018!

Разхлабени изрязани в стила на двадесетте години, люлеещи се ястия и дребни палта на петдесетте или случайния стил на хипи от седемдесетте: празнуват големия ден, но в много специален сватбено облекло в стила на последните десетилетия! И накрая, по време на ретрофилтър на Instagram & Co. докосване на носталгия, както се нарича! И не само, че: Кой е намерил любимата си рокля, също може да бъде вдъхновена от булчинската прическа и грим от последните десетилетия.
Който иска, може също да постави реколта мотото като рамка за цялата сватба. Със стилно местоположение, съвпадение на музика и чист ретро деко - вече реколта е перфектен!

Сватбени рокли в стила на 20-те: Glamor, Baby!

Androgyne съкращава и все още бляскава жена: златните двадесет години убеждават чрез голяма служеща самоувереност, кърлежи, пенливи тъкани и елегантни прически. Вместо талията и телата е сватбена рокля в стила на двадесетте пъти по-скоро случайни, тъкани пада и женският силует е просто да се отгатне.
Обикновено за усъвършенстваните двадесетте се отрязват с много дълбока талия, страничен багажник на височината на хип или стрелците с права рязане. Популярни елементи на стила: ресни, много пайети и деликатна дантела! За тази цел изкусно вмъкнаха косата охлюви, стилна водна вълна, искряща лента за глава и доза екстравагантност.

Сватбени рокли в стила на 50-те: прекрасна жена

Типичната реколта сватбена рокля в 50-те стил е талията с прегърбена фигура връх и отдалечена онлайн пола, която обикновено е само до средата на долните крака. Ако искате, тясна среда също може да бъде отхвърлена от колана, поразително драперан колан и може би цикъл. Смелите булки се отпускат дори с цвят, като мигате цветна фуста под класическия бял светещ!
Персонализиране: Pfennigs, прост, но елегантен на горния етаж или високо, запълнено опашка.

Сватбени рокли в стила на 60-те: прост и хладен

Много просто, но все още много елегантно показват сватбените рокли в стила на 60-те години. Вместо талията, реколта сватбените рокли се нарязват в стила на размахване на шейсетте свободно и често подчертани. Следователно те все още не са, защото много модели са допълнително къси. Чудесно за спокойна сватба на офис в регистъра през лятото!

Сватбени рокли в стила на 70-те години: Бохо се чувстват чисти

Идеален за лятната сватба: Hippie Styling от 70-те години е един от най-романтичните и булчинския вид на Nondand. Момичешки и женски едновременно. Дълга максимална рокля с деколлет, по-груба бродерия и течащи тъкани са най-красивият очен ловджик на бохо-булдния начин. Това се вписва в разхлабена булчинска прическа, леярска цветна венец и тъмно грим за очите.

Vintage булчински рокли 2018: Това са тенденциите!

Много се свързват с термина реколта сватбени рокли, но не винаги е специфичен разрез. Мнозина мислят, че ако сте "реколта" и просто слушайте много течащ връх, който изглежда малко старомоден. Тенденциите в реколта булчинските дрехи включват модели за 2018 г. с дълбок гръб. Работата е романтично игрива и малко по-секси. Също така дрехите с хлабав отрязък и вградена талия, както бяха обявени в 20-те години, в момента са в хода. Тук идват 30-те най-красиви реколта булчински рокли 2018!