От фино до чувствено: 5 нови аромата за есента, които ще ви харесат!

Писнало ви е от плодови летни аромати и търсите парфюм за новия сезон? Ето 5 нови парфюма за есента - от фини и свежи до чувствени и цветни.

Любимият ви летен парфюм всъщност не върви с плетена рокля и пухкав шал? Тогава е време за нов аромат за есента, който ще подслади студените ви дни. За да улесните търсенето си, ето пет нови аромата за всеки стил.

Чувствен и женствен: 'Joy Eau de Parfum Intense ' от Dior

Новият парфюм 'Joy Eau de Parfum Intense ' от Dior ухае прекрасно свежо на роза и жасмин. Има и дървесни нотки на сандалово дърво, пачули и нотка на ванилия, които идеално закръглят флоралните сърдечни нотки. Като цяло, женствен, вечен аромат с потенциал да се превърне в нов любим парфюм.

Можете да закупите новия парфюм Dior от ок. 98 евро например тук в Дъглас.

Аромат за добро настроение: 'Herbae ' от L 'Occitane

Обичате естествените аромати? Тогава 'Herbae ' от L 'Occitane може да е идеално за вас. Парфюмът съчетава естествен екстракт от диви билки с цветните акорди на къпина, дива роза и бяла мъртва коприва. Приятно свеж аромат, който гарантирано ще Ви създаде добро настроение дори в сивите есенни дни.

Бутилката от 50 мл от 'Herbae ' се предлага за около. 65 евро z.Б. тук в онлайн магазина L 'Occitane.

Свежо и ясно: 'Eternity Air ' от Калвин Клайн

'Eternity Air ' от Calvin Klein има за цел да изрази силата и красотата на природните елементи. Свежите, лимонени аромати се срещат с кедрово дърво и водят до модерна, приятна същност. Лек, ненатрапчив аромат, който отговаря на всеки повод и всеки тип.

Можете да закупите бутилка от 100 ml от 'eternity Air ' за около. 48 евро z.Б. тук в Amazon.

Вечен и универсален: 'Mémoire d ' une Odeur 'от Gucci

Новият аромат 'Mémoire d ' une Odeur 'от Gucci е предназначен за жени и мъже и има за цел да установи нова, модерна категория: минерално-ароматни. Римската лайка и индийските корало-жасминови листа се срещат с мускус и топли сандалово дърво и кедрово дърво. Същността е закръглена от корените на дърветата и ванилията.

Универсалният аромат Gucci се предлага от ок. 54 евро, например тук в Дъглас.

Цветни и благородни: "От Кавиар Гоше с любов "

'From Kaviar Gauche With Love ' е първият аромат на брандинския лейбъл за мода Kaviar Gauche. Дизайнерите Александра Ролер и Йохана Кюл бяха вдъхновени главно от френската елегантност и красотата на природата. Сърдечната нотка е ароматът на божур, който се допълва от пикантни гори и розов пипер. Благороден аромат, който напомня на цветна градина.

Тук можете да получите парфюмна вода от Kaviar Gauche от около. 67 евро на Amazon