Rebuild преден двор до паркинга: какво трябва да се обмисли?

Те често липсват. Едва ли някой иска да тича вечер далеч от паркинга си до дома. Най-късно, когато децата 18 често се движат по-близо, за които друга кола трябва да се движи със семейство - обикновено има само едно място за паркиране. Какво е по-близо, отколкото да се възстанови предния двор до паркинг? Какво трябва да разгледате и как можете да продължите най-добре в нашия ръководител.

Структурни разпоредби

Разбира се, не можете просто да го оставите и да проправите предния си двор. Тук е - в зависимост от федералната държава, в която живеете - да обърнете внимание на някои регламенти.
Преди всичко, следните точки играят роля дали вашият проект е одобрен или не:

  • Основният номер на областта е надвишен от проекта
  • Строителният план не позволява на проекта не
  • Пътното строителство или. Службата за строителство не го позволява, защото се губи създаването на терени на обществено място за паркиране.

Допълнителна информация може да бъде намерена в съответната становища. За да сте сигурни, че сте в безопасност, трябва да се свържете с местните местоположения на ранен етап. Така че можете да откриете и съответните строителни правила за паркиране в предния ви двор.

Възможни дизайни

Най-лесният начин да можете лесно да простирате част от предния двор. Така че да не се създаде запечатана повърхност, можете да прибягвате до камъните за мрежи от тревни площи. Те предлагат достатъчна подкрепа, така че те могат да паркират сигурно, но не се считат за запечатване на района.

Тъй като все пак трябва да се свържете с местната сграда, можете да мислите директно за реализацията на навес. Навеса може да бъде изградена евтина в собствено представяне, има и много завършени системи, които могат да бъдат инсталирани с малко усилия.

Покривът на чадъра може, за да се отърве от всякакви запечатани повърхности, често дори оборудвани с обширна покривна зеленина и да създаде свой собствен микробиокар.