ВНИМАНИЕ, свързващ фобикст! 10 причини, поради които трябва по-добре да оставите пръстите си от него

Някои мъже просто не се справят добре. За съжаление, но човек често е твърде емоционален, за да осъзнае, че по-добре да дърпате линия.

Щастлив кой признава, че рано и не е загубил сърцето си. Защото наистина щастливо няма да бъдете с този сорт човек. Ето защо, за всички момичета, които просто трябва да знаят някой, който едва ли може да спи, но и много коремна болка се приготвя: ето няколко знака, на които можете ясно да знаете, че трябва да направите пръстите си от този човек.

Ако няколко от следните точки се отнасят за новото ви постижение, след това дайте осем. Защото мъжете обикновено не се променят:

1. В леглото само той идва на своя сметка.

UPS, имаше нещо друго ... О, да, ти! Независимо дали се забавлявате със секса, за съжаление се интересувате само от ръба.

2. Той просто ви забравя постоянно.

Ако той трябва да ви донесе нещо от града, когато отива в кухнята, за да смеси хладна напитка или когато поръча друга бира в бара. "О, съжалявам, скъпа. Искаше нещо също???!"

3. Вие сте невидим!

Ако сте за приятели, той ви игнорира. В най-добрия случай той ви кара над устата (пред всички останали), ако сте казали нещо глупаво (в очите му).

4. "Вашият стомах може също да бъде по-твърд ..."

Човекът е често срещан от огледалото в съблекалнята на H & M. Той непрекъснато посочва, че не сте имали същото тяло като рози Хънтингтън-Белияли.

5. Той никога не пита като дата.

... Освен ако не е просто залепване на секса. Тогава той стои през нощта пред вратата. Но не мисля, че той остава с вас след работа. Защото освен вие се събуждате и закусите с вас? Не благодаря!

6. Останете с него?

Тъй като той обикновено има малко похот. Това е бакалавърският му рай, неговото царство, детската площадка - няма какво да търсите.

7. Нежност?

Са добре, когато става въпрос за секс. Иначе целувки и сътрудничество. напълно надценен за него.

8-ми. Неговия интерес към живота ви ...

... има своите граници. Не съществува, така да се каже. Той рядко ви пита и ако се чувствате болни, той е доста раздразнен, че намалявате настроението. "О, човече. Мислех, че искаме да се забавляваме днес."

9. Неговите приятели?

Са бохемско село за вас. Както и семейството му. Досега той те държи далеч от живота си.

10. Нищо фестивал, скъпа!

Постоянно разочарован, той ви казва, че не трябва да го препълвате, че той не иска нищо фестивал и всъщност да се забавлява напълно. Това е достатъчно, нали??

Не, това не е достатъчно. Това са 10 точки, които трябва да направят доста замислено.

Gofeminin отива Pinterest!

Следвайте ни на Pinterest? Не? Дойде времето! Тъй като нашите Pinterest последователи първо научават всички новини и тенденции в областта на модата, сватбата, храната, красотата и живота. С нас ще намерите чудесно вдъхновение за всички ситуации. Просто кликнете върху снимката, свържете се с вас бързо и безплатно в Pinterest и ще следвате последовател на Gofeminin. Очакваме ви с нетърпение!