Настройте ротационна сушилня за дрехи: къде - и как?

Ротационната сушилня за дрехи е много практично устройство, което в идеалния случай може да допълни или дори да замени сушилнята. Спестява ни много енергия и когато е навън, дрехите дори не отнемат много време да изсъхнат при хубаво време. Паякът обикновено е доста лесен за настройка, само закрепването му в земята може да отнеме известно време.

Кое е най-доброто място за ротационната сушилня за дрехи?

На първо място, нека видим къде е най-добра ротационната сушилня за дрехи. Пламтящото слънце е подходящо само ако искате да затворите бяло пране само защото UV светлината има избелващ ефект.

  • Прочетете също - Най-накрая водоустойчив! Поставете ротационната сушилня за дрехи в бетон
  • Прочетете също - Как мога да завивам ротационната сушилня за дрехи?
  • Прочетете също - Ремонт на ротационна сушилня за дрехи: Често по-лесно от очакваното!

Това обикновено е причината полусенчето да е по-практично, особено ако това е област, в която винаги духа бриз. Топлината в комбинация с вятър особено бързо изсушава мокрите тъкани.

Избягвайте места, свързани с миризми. Прането ви не трябва да изсъхва в близост до купчината компост, канализационната система, улицата или ъгъла на пушача, защото бързо придобива „аромати“, когато е мокро.

Така че можете да настроите и закрепите ротационната сушилня за дрехи

Настройването на ротационната сушилня за дрехи не е проблем, просто трябва да я разгънете и да я поставите там, където искате практичният помощник. Висящите предмети обаче ще действат като платна и следващият вятър поваля паяка.

За да се предотврати това, има два различни начина за закрепване на въртящата се сушилня за дрехи към земята. Това е единственият начин да се уверите, че устройството ще бъде там, където сте го оставили на следващия ден.

  • Закответе въртящата се сушилня за дрехи с подови дюбели: Дюбелите просто се завинтват в земята, това е бързо и едва ли изисква някаква работа. Каменист терен обаче предлага известна устойчивост, хлабавият терен не се задържа особено добре.
  • Бетонна ротационна сушилня за дрехи: изкопайте дупка, поставете бетон, поставете заземен ръкав

    ..

    Този метод е много по-сложен, но обикновено е по-успешен. Работи с всеки тип почва и е твърда като скала. Малко по-лесно е да завиете наземния контакт в земята.

В третата част на нашата поредица по тази тема ще научите как можете правилно да опънете шнуровете на ротационната сушилня за дрехи, така че да не увисват повече.

Съвети и трикове Продуктът за външна площ теоретично може да бъде навън през цялата година, в края на краищата е устойчив на ръжда. Въпреки това постоянното изветряване и замръзване все още влияят върху материала, така че е по-добре да съхранявате ротационната сушилня за дрехи през зимата.