Вярно или невярно? Тези две неща трябва да направят зъбите ви по-бели за броени минути!

Тези две съставки са тайната „Направи си сам“ за красиви бели зъби? Изпробвахме го!

Блогърката за красота Фара Дукай изглежда е открила съвета за красота „Направи си сам“! Защото тя твърди, че тези две съставки могат да избелят мигновено зъбите: кокосово масло и куркума. Ето как се прави: Просто поставете супена лъжица кокосово масло и щипка куркума върху четката за зъби и масажирайте зъбите си с пастата. Оставете да действа 5 минути и след това изплакнете устата си с хладка вода.

Куркумата е едно от най-важните лечебни растения в света и идва от Индия. Коренът често се използва под формата на прах и придава на ястията с къри типичния жълт цвят. Доста парадокс: за жълтия прах, който необратимо оцветява всичко, с което влиза в контакт, се казва, че е чудодейният лек за белите зъби?

Вижте тази публикация в Instagram

ВЗЕМЕТЕ МЕГА БЕЛИ ЗЪБИ! ??? Нуждаете се от: t1tbs кокосово масло ✅ щипка куркума ? смесете кокосовото масло и куркума заедно, за да създадете паста ? измийте зъбите си с кокосово масло и паста от куркума ? нека седнете върху вашите зъби за 5 минути ? изплакнете устата и мийте зъбите както обикновено с обикновената паста за зъби tooth Правете това толкова често, колкото можете и ще получите по-ярка, по-бяла усмивка! Няма повече химикали! Dam damnfarahbackatitagainwiththeurmeric ?? това НЕ Е шега, НАИСТИНА РАБОТИ! Да, куркумата е жълта, но след като я изплакнете, веднага ще имате по-ярки зъби! Куркумата НЕ цапа зъбите ви! ❤️❤️ hudabeauty wakeupandmakeup vegas_nay diytop diy makegirlz makegirlzvid

Публикация, споделена от Farah Dhukai (@farahdhukai) на 2 април 2016 г. в 6:11 ч. PDT

Бели зъби от кокосово масло и куркума? Изпробвахме го!

Разбира се, бяхме любопитни и изпробвахме този DIY съвет за красота. Вкусът изисква много свикване и устата също се чувства "брашнеста" след изплакване. Освен факта, че четката за зъби постоянно пожълтява, не можахме да забележим никаква разлика след първата употреба.

И все пак идеята зад този съвет „Направи си сам“ е, че чрез постоянен Приложение (напр.Б. 3 пъти седмично) зъбите стават по-бели. Тъй като се казва, че куркумата помага да се изглади обезцветяването. За разлика от избелващите ленти, куркумата е нежна алтернатива на получаването на бели зъби. Кокосовото масло е известно и със своя „избелващ ефект“ и се казва, че не само прави зъбите красиви, но и детоксикира и укрепва тялото ни. Мнозина използват кокосово масло за изтегляне на масло, за да получат бели и здрави зъби.

Нашето заключение: След няколко употреби всъщност имаме впечатлението, че зъбите са малко по-бели.