Защо всички жени носят гащеризон (и как да го комбинират)

Ние сме луди за гащерите! Защо? Е, защото "панталонният костюм" е супер удобно, изглеждат наистина хладни и разчитат на сигналите през лятото.

Шамболите просто принадлежат за нас през лятото. Едните части са супер удобни, могат да бъдат както случайни, така и елегантен стил и просто винаги изглеждат страхотно. Най-доброто за всички пари за вземане на решения: с гащерите вече не трябва да решавате за по-нисък и отгоре, но са привлечени от Ruckzuck. Не е неусложнено! Разказванията, разбира се, също се нарича едно парче, плейол или роман, разбира се, може да се носи през зимата - разбира се без замръзване.
Във видеото: Тези трикове правят тънък

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Комбинирайте гащеризона: толкова гъвкав, който можете да стигнете до тенденцията

Изборът на гамси е огромен: има една част с къси и дълги ръкави и крака, модели от деним или кабел, цветни парчета или гащеризон в блестящия вид. Добре за нас, защото можем да оформим частите на тенденцията както всеки ден, така и офис, но и елегантни за следващата сватбена церемония или партита вечер с момичетата.

Комбинирайте гащерите в офиса

За реномиран бизнес поглед, гащеризон с дълги ръкави и дълги крака на панталони. Добре посъветван, че сте с модел в покрит оттенък като черен, тъмно синьо или сиво, както и едно парче лъскава тъкан. Също така страхотно: гащеризони с блузи яка! На привличането на очите, цветните модели и да бъдеш свобода, трябва да го направиш без него.

Към фините гащеризни помпи или плоския лост и фантазия блейзър. Ако офисният етикет го позволява, можете също да стигнете небрежните маратонки или цветни блейзър за просто едно парче.

Този гащеризон на Amazon е идеален за офиса.

Комбинирайте jumpsuit елегантно

Търсите подходящ костюм за луксозна вечеря или дори сватба? Разбира се, задължителното малко черно винаги отива, но много по-вълнуващо би било удобен поглед.
Подходящи елегантни поводи са черни гащериза с дълги крака на лъскав сатен, шифон или коприна с тесни спагети и V-врат. Те са просто оформени от помпи или фини сложни сандали. Блясъка изглежда и с тесен блестящ колан, блестящ съединител или с коприна от коприна.
За когото все още може да бъде по-вълнуващо, например, една порция кадифе (пазаруване на Amazon) или дантела нещо.

Комбинирайте гащерите в ежедневието

В ежедневието обичаме да бъдем небрежни и следователно да комбинираме нашия гащеризон с маратонки. Те правят една част в светкавица спортна.
За спокойна разочарование, гащерът не трябва да седи прекалено стегнат, колкото е възможно по-добре, лесно се нарязват по-големи модели от Джърси или памук, също и със спащантен - те са много удобни. Също така спортен също деним едно парче (пазаруване на Amazon) или основни ризи, които се носят под гащерята.
Допълнителен върфон на стила: Крещучава красажбите на вашите гащеризации малко високо - това прави изглеждането още по-хладно.

Комбинирайте гарнитурата

Късите гащериуми изглеждат толкова красива чудовища и затова са идеални за горещите дни. Едно парче може да се комбинира с сандали в кожена оптика, тъкани или клинове. Мега сладък също виждам сламени шапки, bast чанти и морски вериги за леяр.
Особено подходящ за лятото: Playsuits в бяло, както и модели с колоритен флорален, етно или длан печат. Също така перфектен за топли дни са гамси, изработени от въздушно бельо, с радост в естествени цветове като хаки или бежово.

Има хубав гащеризон за лятото тук, например в Amazon.

Погледнете този пост в Instagram

Намерете красиво място и се загубите. ? | ph от @grantlegan cratia soludos

Принос, разделен на Julie Sariñana (@sincerelyjules) на 22 май 2018 г. в 8:46 PDT

Комбинирайте гащерите през зимата

Гащерите могат да се носят само през лятото? Неправилно! Една част може да бъде обърната още лесно за зимния поглед. За по-хладните дни просто избирате модел с дълги ръкави и крачки на панталони, например от затоплящ кабел, или носи под една част тесен портлер или дълга.
Обърнете внимание само на факта, че подражателят има възможно най-близо до тялото и не се образува в луковички под вашия гащеризон.

Погледнете този пост в Instagram

Слоеве слоеве слоеве, за да преминат през теза последните малки битове зима ✨ // liketk.it / 2uju2 liketkit @liketoknow.Това ootd Layers otkboots

Принос, разделен на Marie Ernst (@mursbazaar) на 21 февруари 2018 г. в 7:44 PST

Кои гащеризон отговарят на коя фигура?

Шамболите са достъпни във всякакви материали и разфасовки, така че наистина можете да намерите оптималния модел за всяка фигура.
Жени с широки бедствия и бедрата, например, плоски, например, гамси, където покритието се намира на талията високо, както и модели, които се отрязват близо до кръста. Около бедрата и краката, обаче, едно парче трябва да бъде хлабаво - перфектно е модел на течаща тъкан като вискоза или шифон. По-малко добри, обаче са цветни отпечатъци, кръпка джобове или обемни къдрици и къдрици.
Стилинг Съвет: Насочва вашите гледки към тесната си талия и ги подчертава с тънък колан.

Погледнете този пост в Instagram

Дисплей // Добро утро и щастлива неделя Вашите близки ? fashionweek призоваване ? След два дни времето дойде и след дълго време ще бъдем там отново, наред с други неща, ние вече сме имали възможност за един от Клавизачките от колекцията на GMKXOTTO @totto_de, които ще бъдат представени следващата седмица на пистата, за да стигнат ?? връзката към пощенската служба сега е в органичната - доста охладител, както откриваме - изглеждате определено над ??? / /

Преглед, разделен на Anja & Eileen (@StyleJunction) в Jul 2, 2017 в 12:45 PDT

Искате да ламинирате малките си ролки на корема? След това избира гащеризон с дълбоко секлетка, която се намира около стомаха нещо свободно. Малки, дребни жени трябва да направят пръстите на извънгабаритни, да надхвърлят съкращенията. Супер подходящи са къси, тесни гащеризации - като и с къдри и отпечатъци. Също така модели с надлъжни ленти или V-образно облъчването на тялото визуално.

И кой модел се сблъсква с жени с голям бум? Който има голяма гърда, трябва да вземе ясно оцветено едно парче в дискретни, прости цветове като черни или сиви. В допълнение, V-врата се простира допълнително горната част на тялото.

Комбинирайте гащериза: така стисните модни професии модерната част

Вие не знаете как да комбинирате вашия гащеризон? След това кликнете през галерията! Избрахме най-готиния стил на улицата с едно парче за вас.

© Getty Images