Това, което тези родители лежат сред коледната елха, правят трите им дъщери да измъкнат

Тези сестри са изненадани от дългоочаквания малък осиновител под коледната елха.

Повечето деца са щастливи, когато откриват играчки под коледните играчки, пухкави играчки или нов велосипед. Но трите дъщери на Къртни Солстад и съпругът им имаше само голямо желание тази година: малък брат. Това дори пише в списъка ви с желания.

Не е чудно, че трите момичета напълно да се изтръгнат, когато родителите им наскоро ги изненадат с преждевременно и много специален подарък под коледната елха ...

Зареждане...

На Facebook, мама Къртни пише, че тя и нейният съпруг приемат малко момче на име Нейтън и планираха да изненадат трите си дъщери. За да запомните този магически момент, те филтрират всичко. "Срещнахме я на вратата и ви казахме, че купуваме подаръци и искахме да им дадем подарък ... и че е под дървото ", обяснява Къртни.

Едно от момичетата незабавно избухва в сълзи, друга сила на радостните авиоките и третата обяснява без дъх: "Ще ме накарам в панталоните!"Моментът, в който Нейтън беше посрещнат на семейството й, беше един от най-вълшените преживявания в живота си за цялото семейство, казва мама Къртни.

Ние сме напълно омагьосани от видеото и това велико семейство, дори ако намерим нещо, което има право на бебето под дървото. Пожелаваме на семейството, но все пак за бъдещето най-доброто!

Също така в Gofeminin: 120-те най-красиви бебешки имена от цял ​​свят