Какво прави този учител всяка сутрин за своите ученици, те няма да забравят живота си

Този учител знае какво означава да подкрепяте учениците си и да ги направят самоуверени деца.

Крис Улмър е специален педагог в училище в Америка Джаксънвил, Флорида. Проучванията му го подготвиха да работят с деца, които не падат леко. Но това, което прави, за да подкрепи всеки един от учениците си поотделно, все още е нещо много специално.

Защото всяка сутрин Крис отнема 10 минути, разговаря с всеки от учениците си и им дава гъсто служене на самочувствие.

Децата се учат да обичат или мразят в ранна възраст.Мисля, че е време, когато активно работим за преподаването на любов и приемане.

Публикувано от Специални книги от Специални деца в неделя, 15. Ноември 2015

По време на видеото Крис прави всичките си ученици комплименти. - Вие сте страхотен ученик. Вие сте много смешни, много умни и правите страхотна работа всеки ден. Правиш всички да се смеят, защото сте толкова смешни. Благодаря ви, че сте страхотен ученик!"След това учениците и учителите казват сбогом с" високо пет ", а също и като зрител, не се усмихвайте от лицето му.

Като бележка под линия, Крис е добавил следното видео:

Всяка сутрин вземам 10 минути, за да направя учениците от комплексите от специалния клас. Видях как самочувствието ви и самочувствието ви се довеждат до височината. Всяко дете заслужава да се чувства прието в този свят. Вместо да се фокусираме върху дефицитите, се концентрирам върху талантите. Вместо да говорим за мир, любов и хармония, ви показвам какъв мир, любов и хармония. Как детето възприема света около него, ще бъде оформен рано в живота. Ако имате общ и замърсен учител, ще почувствате света като общ и притъпен. Но ако учител ви напусне мир, любов и хармония, това ще бъде ваша норма. След няколко седмици от тази практика учениците ми започнаха да правят взаимно комплименти. Те хвалят постиженията на другите, сякаш са техните собствени. Никога не обиждате себе си и да работите винаги да си помагате. Омразата е непрекъснато поведение. Любовта е естествена. В допълнение, учениците ми са се научили да ме виждат в очите и да ме хвалят и уменията ми.

Целта на тази практика е да се обърне внимание на децата от нещата, които не можете да правите толкова добре и вместо това да се съсредоточите върху нещата, които можете да направите добре. Това създава самочувствие и самочувствие. "Освен това", така че Крис в интервюто с "могъщите", децата са станали много по-социални и могат да комуникират много по-добре, както устно, така и невербално."

Твърде често учениците от Крис имаха проблеми в други училища. Те не се научиха толкова бързо, колкото другите. Те бяха дразнени и тормозени. Само в Крис този студент цъфти правилно. Със съгласието на родителите Крис събра горещото видео и споделя във Facebook. Към днешна дата клипът вече е поканен 1,6 милиона пъти.

В допълнение, Крис, неговите ученици и техните родители работят заедно в книга, която родителите на деца със специални нужди предоставят подробен доклад, който ражда, притеснява и опит.

Такъв учител наистина е спечелил всеки ученик, независимо дали с или без специални нужди. Ние сме ентусиазирани от предаността на Крис за професията и неговите ученици.

Също така на gofeminin: най-красивите цитати за живота