Това, което този баща носи на тениската си, осигурява внимание

Вместо да се безпокоят да чакаме донорски орган, този баща на един родител взе съдбата си в собствените си ръце.

Навсякъде по света има хора, които очакват животоспасяващо дарение на органи, и все още са прекалено много страдащиеци годишно, защото не получават цялото тяло на донор във времето. Хората, които стоят в списъка на чакащите, често се чувстват безпомощни, защото не могат да направят нищо, за да чакат. Но човек реши да вземе съдбата си в собствените си ръце.

Робърт Лейбовиц е един баща и страда от неговата 12. Година на живот под сериозно бъбречно заболяване. Той трябва да диализа три пъти седмично и спешно се нуждае от дарение. Когато посещавате "Дисни свят", той носеше тениска, на щанда: "изисква дарение, 0 положително."За да направите това, телефонният номер, под потенциалните донори, може да достигне до него.

Домашната тениска падна върху Рокио Янира Сандовал, която също беше в деня в "Дисни свят" и Робърт видя как той избута сина си в инвалидна количка. Тя попита баща си, ако правят снимка на своята тениска и споделяне във Facebook. Робърт беше щастлив и съгласен.

Зареждане...

Вече откриха 200 потенциални донори

Към днешна дата Росиос е над 87.000 пъти споделя и Робърт казва, че той е абсолютно претоварен от положителната обратна връзка. "Това ме прави много емоционален", Отец обяснява в разговора с "WFTV". "Над един милион души вече го виждаха и получавам обаждания отвсякъде в Америка. Това е накъси."

200 чуждестранни хора, които говорят Робърт, всъщност споделиха кръвната му група от кръвта и искаха да тестват като потенциални бъбречни дозатори. Американецът е пълен с надежда да намери донор.

Всичко, което знаете за дарението на органи, можете да прочетете тук.