Колко е нова плъзгаща се врата?

Чик нова плъзгаща се врата не трябва да бъде скъпа, изгодните оферти в интернет и в хардуерния магазин също идват към тесната кесия. Дори по-високите претенции са добре обслужвани на текущия пазар, цената за висококачествени плъзгащи се врати и продукти по поръчка, разбира се, е по-висока. Обърнете внимание на цената на съвременните плъзгащи се врати с нас.

Цените за прости плъзгащи се врати

Плъзгащите врати носят голямо предимство: те са по-малко просторни от другите врати, така че вземете значително по-малко пространство. Това е особено практично в по-малка всекидневна, но и големи стаи се възползват от хубава плъзгаща се врата.

  • Също така четете - изграждане на листа в врата за плъзгаща се врата сами
  • Също прочетете - инсталирайте плъзгаща се врата за нормална рамка на вратата
  • Също така прочетете - плъзгащата се врата ефективно

Една проста, функционална плъзгаща се врата вече е достъпна за цена от около 100 до 150 евро, например Alubausset с вграден мутил или пълна стъклена плъзгаща се врата, изработена от предпазно стъкло.

Някои просто бели плъзгащи врати без прозорци също са в този по-нисък ценови диапазон, те могат да служат добре като затваряне за функционални помещения, например за камерата за съхранение или залището.

Плъзгащи се врати: средният ценови диапазон

Ако повишаването на претенциите, разходите се увеличават. В средния ценови диапазон за плъзгащи се врати, ние откриваме и двата продукта за няколкостотин евро, както и врати, които 1.Надвишава 000 евро. За ценообразуване, следните фактори играят роля:

  • Качество на материала
  • Висококачествен дизайн
  • Производствена област
  • Допълнително оборудване
  • Брандом

За около 400 евро, например, ще получите стъклена плъзгаща се врата със сатенена декорация за жилищната площ, включително висококачествен полюс. Също така около 400 евро струва истинска дървесна футъжна дъбова врата за рустикални оборудвани стаи.

Плъзгащи се врати на цена над 1.000 EUR

Кой над 1.000 евро за плъзгаща се врата може да се очаква високо качество. Мащабни врати на вътрешен двор с инхибиращи взвездни ефекти и изолационни стъкла се налагат в тази област, но и многобройни интериорни врати.

Къде се използват или висококачествени декор стъклени двойки, екзотични гори, или добре известни най-добрите производители, носят изключителни проекти на пазара, ние говорим за луксозната зона на плъзгащи се врати.

Разбира се, може да се направи и плъзгаща се врата, например от домашния дърводелец. Много прост, малък формат, след това разходите може би под 1.000 EUR, но изработена луксозна врата може да бъде много по-висока цена.

Цена пример за плъзгаща се врата

Жилищен притежател нарежда плъзгаща се врата в интернет. Тъй като не може да ги изгради, професионалист трябва да му помогне. Разбира се, има и транспортни разходи.

Преглед на разходите цена
1. Плъзгаща се врата с дървена рамка и стъклени вложки 550 EUR
2. доставка 30 EUR
3. Инсталация 500 EUR
обща сума 1.080 EUR

Подходяща плъзгаща се врата за малка цена

Различни инструкции за това-сами в интернет ви казват как да изградите плъзгащата се врата сами. Усъвършенстването на домакинството може определено да начислява такъв проект и да очаква спасените пари и красивата врата след това.

Прочетете за 2 по тази тема. Част от тази серия, това е за плъзгащи се врати със собствено строителство.

Съвети и трикове също в областта на плъзгащите се врати винаги има изгодни и остатъчни елементи. С някакво търпение със сигурност ще намерите страхотен продукт за малки пари!